House of Drinks – Ексклузивна понуда реномираних алкохолних пића и поклона

Ово је кућа Jackа, место где Johnny шета слободно, а бунтовници без разлога постају џентлемени с карактером - House of drinks.

4457

Ово је кућа Jackа, место где Johnny шета слободно, а бунтовници без разлога постају џентлемени с карактером – House of drinks. Нешто сасвим ново, оригинално и ексклузивно у Бачкој Паланци на адреси Краља Петра I 67. House of Drinks је кућа реномираних алкохолних пића, а било да сте љубитељ жестине или вина, сигурно ћете постати њихов стални купац. 


Имајте на уму ирску пословицу која каже „Оно што виски не може излечити је неизлечиво„. Ексклузивне шкотске, ирске, америчке, чак и јапанске вискије, било да су single malt, grain ili blended можете пронаћи у House of Drinks. За праве љубитеље вискија овај феноменални локал ће бити храм префињеног укуса. Било да је ваш фаворит Johnnie Walker ili Jack Daniles, Macallan ili Jameson, Jim Beam ili Maker’s Mark – овде ће те сигурно наћи виски који одговара вашем карактеру.

У понуди од жестине су још најквалитетније врсте румова, текиле, ликера, брендија, вотки и џина. За сваког понешто, најпознатији светски брендови жестоких пића само у House of Drinks. 

Свакако се издвајају веома популарне водкe Smirnoff i Belvedere, које су незаобилазно пиће сваке журке. Чим се спомене журка, асоцијација је свакако и текила. Мексичка текила Kah је награђивано пиће и једно од најбоље оцењених алкохолних пића. Симфонија укуса од биљке агаве спакована у упечатљиву боцу, у облику лобање, апсолутно никог неће оставити равнодушног. Домаће реномиране дестилерије су заслужне за њихов проширени асортиман ракије. За љубитеље традиционалног српског напитка, издвајамо ракије Baraba и Аkov.

„In vino veritas“. Даме, eнологе, љубитеље доброг вина, водимо на пут око света.

У House of drinks у понуди су најквалитетнија вина из Француске, Аргентине, Шпаније, Италије, Португалије, Мађарске и многа друга. Ако је у вину истина, зашто се не упутити до Бордоа, Риоје или Тоскане и окусити најквалитнија вина која продужују живот? Или једноставно посетити House of Drinks и окусити нектар богова, попут Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Sauvignon Blanc или пенушаво вино Chardonnay. У понуди су такође и веома квалитетна вина домаћих реномираних винарија Ковачевић, Радовановић, Звонко Богдан и многе друге.

Прави џентлмени увек поклањују пажњу дамама и пријатељима. Уникатни поклони су увек јединствени знаци пажње који стварају незаборавне успомене.

House of Drinks вам нуди могућност да поклоните савршен поклон.

Популарне поклон корпе су још нешто по чему се House of drinks издваја. Оне ће сигурно бити поклон који ће се истаћи у друштву и остати запамћен. Поклон корпе можете изабрати већ готове или креирати поклон корпу по својој жељи. Од gift асортимана у House of drinks налази се још широк спектар томпуса, лула, зипо упаљача, бренера. У понуди си специфичне врсте чоколаде, парфема и широк асортиман чаша, декантера, кибли и отварача за флаше. Све поклоне можете купити појединачно или убацити у поклон корпе.

Ако сте особа која више које размишља out of the box, за вас у понуду имамо поклон кутије модерног и атрактивног дизајна. Поклон кутије такође можете креирати по вашој жељи или изабрати већ готове и тиме направити савршен поклон. Обрадујте драгу особу неком од наших поклон корпи или кутија. За моменте префињеног поклона и лепоте даривања – ваш House of drinks.

Ово је кућа Jackа, место где Johnny шета слободно, а бунтовници без разлога постају џентлемени с карактером – House of drinks.

Адреса: 

Краља Петра Првог 67, Бачка Паланка

Радно време: 

Понедељак – Петак: 09:00 – 22:00

Контакт: 

Телефон: 0648850439

Социјалне мреже: 

house.of.drinks.bp

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here