Iskoristite popust na sunčane naočare do 20.07.

783

Optika Oculis punih 29 godina vodi brigu o zdravom i oštrom pogledu svojih klijenata u svoja dva objekta u Bačkoj Palanci i Baču.

Kod njih možete pronaći veliki i raznolik izbor dioptrijskih i sunčanih naočara poznatih svetskih brendova: Ray Ban, D&G, Vogue, Tomy Hilfinger, Max&Co, Chantal, Max, Arnette, Smart, Cascada, Puma, Esprit, Xavier Garcia, Prada…, dioptrijska stakla svih proizvođača: Zeis, Rodenstock, Essilor, Hoya, Opticus, Grossoptic …

Do 20.07. u Optici Oculis možete kupiti sunčane naočare marke Rayban i  Dolce & Gabbana i Vogue po sniženoj ceni od 10%. U pitanju je kolekcija iz 2019. godine.

+

Posetite Optiku Oculis i ovo leto ostavite sve bez daha zbog svojih novih naočara.

Ray Ban naočare: 

Centralne vrednosti Ray-Ban-a su vanvremenski stil,autentičnost i sloboda izražavanja. Generacijama je on lider u proizvodnji sunčanih i dioptrijskih naočara.

  • Njihov intenzitet adaptacije na boju čini ih prirodnim za nošenje u svim svetlosnim uslovima, čak i kada je oblačno ili maglovito, u sumrak ili u zoru, kada ne biste nosili normalne naočare za sunce;
  • Osiguravaju najveću jasnoću vida i svetlost u svim svetlosnim uslovima zahvaljujući specijalnoj tehnologiji koja propušta crveno-narandžasto svetlo, nešto slično onome što rade uređaji kojima se može videti noću;
  • Garantuju pojačanje boje tako da se uz samo mali napor izvrsno mogu videti detalji.

Dolce & Gabbana naočare: 

Dolce & Gabbana kreacije cene žene i pomažu im da se pretvore u dive, pune samopouzdanja i energije, senzualne, pametne i srećne. Žene svesne svoje snage i lepote, žene koje vole život.

Svevremeni brend koji se istakao zahvaljujući italijanskom krojačkom sadržaju i stilskoj originalnosti. Danas, sa svojom kompletnom ponudom, Dolce & Gabbana simbolizuje savremeni luksuz. Kako dizajneri kažu: “Važno je obući se prema situaciji, ali uvek najglamuroznije”.


Pročitaj više: 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here