Купите Zepter производе у Бачкој Паланци по промо ценама

Искористите специјалну понуди и обезбедите себи и својој породици инвестицију у ваше здравље.

1116

Zepter International је мултинационална компанија која производи, продаје и дистрибуира ексклузивне, висококвалитетне производе. Компанија Zepter присутна је у више од 40 земаља, на 5 континената и сигурни смо да сте до сада имали контакта са њиховим производима који су изузетног квалитета.

Посебна понуда овог месеца за купце одређених производа по изузетно повољним ценама које заиста треба искористити.

Из понуде се истичу одређени производи који су код великог броја купаца показали изузетну ефикасност и висок ниво задовољства.

 

ПРЕЧИШЋИВАЧ ВАЗДУХА – THERAPY AIR® SMART

Савршена комбинација супериорне технологије и софистицираног дизајна за 99,9% чист ваздух. – Купите га овог месеца по феноменалној цени. Захваљујући тродимензионалном систему циркулације, ваздух ће бити пречишћен без обзира где поставите апарат.


  • Предфилтер са наночестицама сребра
  • Филтер са активним угљем
  • ХЕПА филтер
  • Генератор негативних јона производи 5 милиона негативних јона по цм3
  • Таласна дужина УВ светлости је 265-315 нм
  •  5-годишња гаранција
  • 99,9%   Ефикасност филтрирања
  • Капацитет пречишћавања 6 м3/мин.
  • Аутоматско праћење квалитета ваздуха
  • Максимални ниво буке 55 дБ
  • Светлосни сензор: Амбијентално светло се аутоматски прилагођава интензитету светлости у просторији.
  • Ноћни режим рада: Апарат аутоматски утишава рад како би вам било пријатно током ноћи.
  • Сигурносно закључавање: омогућава деактивирање команди на једноставан и ефикасан начин како би се спречила случајна или нежељена промена подешених вредности.

Негативни јони релаксирају наш ум и тело, побољшавају метаболизам, регулишу апетит и крвни притисак, подстичу опоравак од физичке исцрпљености и помажу нам да се осећамо освежени и да имамо више енергије. Научно је доказано да негативни јони уништавају све врсте вируса. 

ПРЕЧИШЋИВАЧ ВАЗДУХА – THERAPY AIR® ION 

Therapy Air® iOn је већ 7 година заредом (од 2016. до 2022.) проглашаван за најбољи пречишћивач ваздуха!

Најновија истраживања доводе загађен ваздух у везу са већом стопом смртности од коронавируса. У областима са већим степеном загађености ваздуха, вероватноћа да становници оболе и умру услед инфекције коронавирусом већа је него у областима са чистијим ваздухом.


ПРЕЧИШЋИВАЧ ВОДЕ – EDEL WASSER / GOLD

Компактан и једноставан за монтажу, Еделwассер без употребе електричне енергије елиминише нечистоће из воде помоћу 5-степеног система филтера на принципу реверзне осмозе, у складу са најстрожим стандардима квалитета. Дозволите нашој најсавременијој смарт технологији да обави прљав посао и уживајте у чистој и здравој води – инсталирајте наш апарат на радном столу у кухињи или на било ком другом месту по вашем избору.

  • Обезбеђује пречишћену воду за пиће, без икаквих нечистоћа, за вас и вашу породицу;
  • Затворени резервоар спречава секундарно загађење и обезбеђује додатну хигијенску заштиту;
  • Антибактеријски систем у резервоару за воду спречава размножавање микроорганизама;
  • Штеди енергију (не користи електричну енергију, већ само притисак воде);
  • Еколошки производ (за разлагање пластичне флаше потребно је 1000 година);
  • Побољшава здравље и изглед коже, јер пијемо и умивамо се водом која не садржи нечистоће;
  • Економичан: нема потребе да купујемо скупу флаширану воду.

ЧИСТА ВОДА = БОЉИ КВАЛИТЕТ ЖИВОТА

Чиста вода за пиће, прање намирница и кување, веома је важна за наше здравље. Сваки пут када попијете или користите воду из Едел Wассер система за припрему оброка, улажете у себе и своје здравље. Иновативни пречишћивач воде Едел Wассер је прелепо дизајниран у црној или у златној боји.


HYPERLIGHT EYEWEAR – Наочаре

Tokom evolucije, čovek se adaptirao na difuznu sunčevu svetlost, kao i na visokoenergetsku UV i visokoenergetsku vidljivu svetlost. Ove svetlosti drže nas u konstantnom stanju pune pripravnosti, pa se protiv njih borimo ili se krijemo i stalno smo pod stresom.

Razvili smo metod kojim transformišemo ove vrste svetlosti u svetlost koja je blagotvorna za naš organizam. Na osnovu dosadašnjih istraživanja, preporučujemo vam naočare Hyperlight Eyewear. One su izrađene prema našoj patentiranoj tehnologiji kao zamena za naočare za sunce, jer blokiraju UV i visokoenergetsku plavu sunčevu svetlost. Istovremeno, deluju relaksirajuće, poboljšavaju koncentraciju i štite od štetnog dejstva plave svetlosti koju emituju LCD ili LED ekrani.

Karakteristike Hyperlight Eyewear naočara:

  1. Transformišu UV i visokoenergetsku plavu svetlost u zeleni, žuti, narandžasti i crveni deo spektra vidljive svetlosti
  2. Transformišu plavu LED svetlost u svetlost koja je prijatna za oko (što dovodi do relaksacije). Transformisana UV i plava visokoenergetska svetlost optimalno su prilagođene prirodnoj osetljivosti oka
  3. Omogućavaju bolju oštrinu slike
  4. Optimizuju funkcije mozga (harmonizuju EEG signale)
  5. Regulišu rad neuroendokrinih sistema; utiču na povećanje nivoa serotonina i regulišu odnos serotinina i melatonina (smanjuju depresiju i nesanicu)
  6. Utiču na biološki sat – cirkardijalni ritam (regulišu krvni pritisak i temperaturu tela)HYPERLIGHT EYEWEAR PAMETNE NAOČARE: VIDI VIŠE, OSEĆAJ SE BOLJE - E2 Portal

Stakla Hyperlight Eyewear naočara imaju visokokvalitetne premaze:

  • Zaštitni sloj sa obe strane stakla.
  • Hidro i oleofobni premaz obezbeđuje zaštitu od ogrebotina i produžava vek trajanja stakla. Lako se čisti i ima antistatičku komponentu koja odbija čestice prašine sa obe strane stakla.
  • Osam patentiranih jonskih premaza. U skladu sa Ioncoat K+ postupkom, osam slojeva materijala sa različitim indeksima prelamanja nanosi se na stakla u vakuumu. Ioncoat K+ smanjuje refleksiju svetlosti na manje od 1%, čime se postiže bolja oštrina slike.
  • Tvrdi sloj (HC) se kombinuje sa antirefleksnim i superhidrofobnim slojem, produžava vek antirefleksnog sloja i obezbeđuje dodatnu zaštitu od površinskih oštećenja.
  • Fulerenski sloj sa obe strane stakla
  • Stakla CR 39

Zepter - Hyperlight Eyewear pametne naočare

BIOPTRON MEDALL

Револуционарни медицински апарат за светлосну терапију, базиран на технологији која је добила Нобелову награду, сертификован за неинвазивно лечење и превенцију код значајног броја медицинских стања, као што су: акне, ране, спортске повреде, артритис, бол у доњем делу леђа итд. Такође се користи и за борбу против знакова старења. Третмани БИОПТРОН медицинском светлошћу у трајању од 5 до 10 минута, два пута дневно, убрзавају излечење.

Инспирисана изванредним оптичким својствима молекула фулерена и самим животом, компанија Зептер креирала је и патентирала фулеренски нанофотонски филтер који производи хиперполаризовану БИОПТРОН светлост, РЕВОЛУЦИОНАРНУ светлосну технологију.

БИОПТРОН хиперполарозвана светлост подстиче микроциркулацију и биостимулацију ћелија, чиме побољшава одбрамбени систем организма. Она има позитиван и дуготрајан ефекат не само на зону коју третирамо, већ и на цео организам.

Сазнајте више у видеу: https://www.youtube.com/watch?v=HIz_ZWHk9BI&feature=youtu.be

Тридесет година интензивних истраживања, на стотине клиничких испитивања и значајна улагања учинили су БИОПТРОН водећим апаратом за светлосну терапију у свету у области здравља и лепоте. Мали а снажан, апарат БИОПТРОН МедАлл, који се производи у Швајцарској, клинички је доказан и сертификован широм света за олакшање бола и брже излечење код разних медицинских стања. Једноставан за употребу и апсолутно безбедан, овај медицински апарат емитује поларизовану светлост која продире дубоко у ткиво и намењен за употребу код куће, а такође га може користити и професионално медицинско особље у болницама, на клиникама и велнес/спортским центрима. Спектар полихроматске БИОПТРОН светлости је 100% безбедан и не садржи УВ зраке.

БИОПТРОН – широк спектар терапеутских ефеката:
побољшање микроциркулације;
смањење упале;
хармонизација метаболичких процеса;
јачање одбрамбеног система;
стимулација регенеративних и репаративних процеса у целом организму;
брже зарастање рана;
олакшање бола или смањење његовог интензитета.

Уживајте у кафи, чају или другом врућем напитку у прелепо дизајнираном порцелану из колекције Флора. Флора сет за кафу је изванредан поклон за венчање или усељење у стан.

Еден сет садржи све што је потребно за комплетну вечеру за 12 особа, укључујући сервирање кафе; сваки од 68 делова украшен је изузетно лепом плавом цветном декорацијом, богато допуњеном блиставо златном траком.

Опремите своју кухињу Masterpiece посуђем и више нећете морати да купујете ново посуђе.

Опис фотографије није доступан.

Masterpiece сет посуђа има гаранцију од минимум 30 година. Материјали који не садрже никакве отрове користе се у производњи Мастерпиеце посуђа, револуционарног система за припрему укусне, здраве хране са мање калорија. У сету се налази популарни тигањ од 3,8 литара, пречника 28 цм, са две практичне дршке, кратке и дугачке. Специјално је дизајниран за пржење шницли, пилетине или рибе, без додавања масноће и на ниским температурама.

Јуниор сет се састоји од 14 елемената и то ће вам бити и више него довољно за функционалну основу за правилно припремање здраве хране.

Како је наше посуђе трајно, произведено од суперироних материјала, нећете морати да га мењате, већ само да докупљујете нове комаде уколико желите припрему хране да подигнете на виши ниво.

Позовите нас за све додатне информације, цене и упите за понуде, стојимо вам на располагању да додјемо на вашу кућну адресу ради презентације. 

Контакт телефон: 0638611342

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here