Nova linija pidžama za trudnice Brankita jeans

Nova kolekcija - idealne pidžame za trudnice koje kreira Branka Vuković.

834

Brankita Jeans je brend somborske umetnice Branke Vuković, koja živi i radi u Novom Sadu. Ona na interesantan način jednostavne stvari čini veoma modernim. Naziv brenda potiče od njenog nadimka Brankita, kako je zovu dragi ljudi, a džins je materijal zbog kojeg je i krenula u ovu umetničku avanturu. Branka je završila medicinsku školu i radi na patologiji, a posao je nije sprečio da da razvija svoju umetnost.

Branka Vuković

Udobne i prijatne pidžame za trudnice – Brankita jeans

Ova mlada umetnica je na samom početku svoje preduzetničke karijere, i odvažila se da dizajnira i pravi pidžame za trudnice, kako bi svaka buduća mama što lakše iznela trudnoću. Komotni modeli koji ne stežu i pružaju osećaj udobnosti, a prijatni materijali od kojih se šiju pidžame su veoma kvalitetni, prozračni i laki za održavanje.

Za sada su dostupne u tri boje: crna, kajsija i puder roza. Kada su u pitanju veličine, raspoložive su u: S, M, L, XL i XXL

Ovi trudnički kompleti su namenjeni za spavanje, a mogu da se nose svakodnevno, jer je Branka svoju ideju savršeno pretočila u tkaninu i konac, a dizajn omogućava višenamensku upotrebu. Sastoje se iz tri dela i to majica kratkih rukava, a donji delovi su šorc i pantalone, pa lako mogu da se kombinuju.

„Sve je počelo od moje prve ljubavi – teksasa i teksas jaknica, a sada sam se posvetila mekšim materijalima i pidžamama.“
„Mnoštvo ideja zuji kroz moju glavu, a razum kaže da se strpim“ – navodi ova vedra devojka kad su u pitanju planovi za naredni period.

 

Teksas jaknice koje Brankita oslikava su veoma interesantne i moderne, uklapaju se u svaki stil. Ako imate želju da vam ona slika neku vašu omiljenu jaknu, može i to. Održavanje ovakvih jaknica nije teško, peru se na 30 stepeni i pritom se neće se ošteti oslikani deo platna.

„Brankita jeans“ nove jaknice su u spremne i čekaju pravi moment da se upoznaju sa ljubiteljima mode, pa budite strpljivi i pratite na društvenim mrežama.

Svoju veličinu i boju, kao i model možete potražiti na socijalnim mrežama:

Instagram: brankita_jeans
Facebook: Brankita Jeans
Kontakt telefon: 063/7444076

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here