80% na svu garderobu u DDG Fashion-u u Uskoj ulici

2423

U Bačkoj Palanci, u Uskoj ulici, već neko vreme možete da kupite garderobu skandinavskih brendova po veoma pristupačnim cenama. Od pre dva meseca DDG Fashion je otvoren u centru Bačke Palanke i već je zadobio veliko poverenje naših sugrađana.

Poznati skandinavski brendovi namenjeni su slobodoumnim, savremenim ženama, bez obzira na godine, koje znaju šta hoće i cene udobnost pre svega!

Kvalitet i pristupačne cene brendova naglašavaju Vaš stil i omogućavaju da uživate u avanturi zvanoj život potpuno neopterećene uniformisanim modnim trendovima!

Ono po čemu se ističe DDG Fashion je kvalitet koji možete dobiti po zaista neverovatno niskoj ceni. Pogledajte ponudu garderobe na akciji na njihovom sajtu: ddgfashion.rs

Kolekcija muške garderobe koju ćete voleti 

U DDG Fashion butiku možete kupiti muške kapute i jakne Jack & Jones i Selected i ostalih skandinavskih poznatih marki – pogledajte kompletnu ponudu na sajtu: ddgfashion.rs

Odeća za uspešnog, modernog i stilizovanog muškarca. Kupovina koja odgovara svakom muškarcu. Pronađite deo svog stila u butiku DDG Fashion.

Popust je u toku – 80% na sve 

Raznollika ponuda ženskih kaputa, jakni i gornjaka po zaista sjajnim cenama – Kompletnu ponudu pogledajte OVDE. 

Ostvari popust na sve i na odredjene artikle iz nove kolekcije. 

Poruči vrhunsku žensku odeću po najpovoljnijim cenama. Nudimo najpopularnije skandinavske brendove ženske garderobe po najpovoljnijim cenama.

U DDG Fashion butiku možete kupiti muške kapute i jakne Jack & Jones i ostalih skandinavskih poznatih marki – pogledajte kompletnu ponudu na sajtu: ddgfashion.rs

Adresa: 

Akademika Milana Kurepe 15, lokal 1. Bačka Palanka (Uska ulica)

Tel: 066/309-342

Radno vreme:

PON-PET: 09-21h
SUB: 09-21h

Način plaćanja u prodavnici u Bačkoj Palanci: 

  • Administrativna zabrana 4 rate (rata najmanje 1000 rsd)
  • Gotovina
  • Kartice

Budite u toku sa ponudom i akcijama u DDG Fashion i pratite ih putem društvenih mreža: 

Facebook: fashionddg

Instagram: ddgfashionofficial