Forma Ideale otvarila salon u Bačkoj Palanci

Najnoviji salon najvećeg srpskog proizvođača nameštaja Forma Ideale otvoren je u Bačkoj Palanci, na ulazu u grad iz pravca Novog Sada

5800

BAČKA PALANKA: U četvrtak, 04. marta Forma Ideale otvorila je vrata za sve posetioce na svojoj novoj lokaciji u Bačkoj Palanci, na adresi Novosadski put 7a, kod Univerexporta. Radno vreme salona će biti, od ponedeljka do petka, od 08.00 do 21.00 sati i subotom od 08.00 do 17.00 sati. Nedelja je neradan dan, ali će ove nedelje, 7. marta, salon raditi od 9 do 17 sati.

U salonu koji se prostire na više od 700 kvadrata, izložen je pločasti i tapacirani nameštaj, kao i dopunski program, a prve kupce povodom otvaranja očekuju poklon dobrodošlice i kartica lojalnosti.

Pogledajte video prilog sa otvaranja



Forma Ideale d.o.o. bavi se proizvodnjom i distribucijom pločastog i tapaciranog nameštaja, kroz maloprodajnu i veleprodajnu mrežu. U njihovoj ponudi možete pronaći kompletan nameštaj za opremanje dnevne sobe, spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, radne sobe, dečije sobe, predsoblja i veliki izbor dekorativnih elemenata za vaš dom.

FORMA IDEALE – NAMESTI SVOJ ŽIVOT

U njihovoj ponudi vas očekuju fenomenalni popusti, a aktuelni katalog sa ponudom pogledajte OVDE.

Forma Ideale je lider u proizvodnji nameštaja u jugoistočnoj Evropi. Za renome kompanije Forma Ideale se vezuje visok nivo organizacije, jasna vizija i odlučno liderstvo.

Proizvodnja Forma Ideale se realizuje u dva proizvodna pogona, u Kragujevcu i Majdanpeku, uz primenu najsavremenijih tehnoloških procesa. Proizvodno-skladišni prostor se prostire na približno 70.000 m2, a poslovanje se realizuje uz podršku gotovo 1.700 zaposlenih.

Uspešna tržišna orijentacija i dobra komercijalna politika, omogućile su nam da ostvarimo lidersku poziciju u Srbiji koju čine saloni u preko 30 gradova Srbije.
Naša razgranata izvozna mreža se realizuje u preko 50 zemalja Evrope, Azije, Afrike i Latinske Amerike.

Kompanija Forma Ideale je u prošloj godini, u kojoj je obeležila četvrt veka postojanja, ostvarila rekordne poslovne rezultate, a popularni nameštaj plasiran je u preko 50 država, na čak četiri kontinenta.

– Uzimajući u obzir činjenicu da smo već dve i po decenije orijentisani na moderan dizajn i funkcionalnost proizvoda, na najbolji odnos cene i kvaliteta, opravdano smo zauzeli mesto proizvodnog i tržišnog giganta u proizvodnji nameštaja, kao brzorastućoj grani industrije.

Forma Ideale nije samo kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom, već je i jedna od vodećih društveno odgovornih kompanija u Srbiji. Uzimajući u obzir raznovrsnost društveno odgovornih aktivnosti u kojima je uzima učešće, Forma Ideale se smatra odgovornim članom zajednice koji svake godine procenat profita opredeljuje za tu namenu i kroz razvijenu ekološku svest štiti svoje okruženje za dobrobit svih novih generacija.

Internet prodavnica Forma Ideale

Od ekrana do vašeg stana – Internet prodavnica www.formaideale.rs dostupna 24/7! Jednostavan proces registracije i kupovine uz besplatnu isporuku u celoj zemlji!

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here