Нова продавница половне робе у Бачкој Паланци „ISSITEX“

Нова колекција је стигла.

4772

У Бачкој Паланци, на адреси Краља Петра Првог број 70 отворена je продавница половне робе „ISSITEX“ (second hand) koja нуди велики избор одеће на 90 квадрата пословног простора. 


ISSITEX поседује ланац малопродајних објеката и дугу традицију пословања. На територији Србије успешно послују на 22 локације.

Роба коју нуди „ISSITEX“ и која се продаје у објекту у Бачкој Паланци потиче из Европске уније. Трагови коришћења на одећи су минимални. Сва гардероба која се налази у продајном објекту је је дезинфикована и сортирана пре увоза у Србију.

Нова колекција је стигла у „ISSITEX“ 

У продавници „ISSITEX“ можете купити одећу за одрасле. Код њих можете пронаћи велики избор јакни, капута, прслука, џемпера и кардигана – све што вам треба за предстојећу јесењу сезону.

Такође у њиховој понуди се налазе и панталоне, фармерице, дуксеви, мајице, сакои и спортска опрема за жене и мушкарце. Даме могу да пронађу изузетне моделе различитих модела сукњи и свечаних или пословних хаљина.

Оно што је заиста посебно је што вам „ISSITEX“ нуди спортску опрему посебних намена, као што су одећа за бициклизам, планинарење, скијање, као и скафандере за зиму.

 

Посетите их и уживајте у повољној куповини уз опуштајућу музику, а оно што је сјајно је да можете да платите вашим VISA, MASER, DINA и DEBIT картицама.

Сваке три недеље стиже нова роба, док цене робе постепено падају и прави се распродаја старе робе до стизања нове колекције. 

„ISSITEX“ поред својих малопродајних објеката поседује и велепродају половне робе. Уколико сте заинтересовани за куповину на велико контактирајте их на телефон: 062 517208

Радно време објекта: 

Понедељак – петак: Од 08:00 до 20:00

Субота: Од 08:00 до 16:00

Адреса: 

Краља Петра Првог 70 у Бачкој Паланци

Како би сте били упућени у термине доласка нове колекције и попусте запратите их на на њиховим страницама:

issitex.prodajapolovnegarderobe

sc_issitex