Продавница Fratelli’s на новој локацији и са проширеним асортиманом

Нови део асортимана су модна и декоративна метража, конци, вунице, цибзари и сав потребан репроматеријал за шивење.

2387

Дуже од двадесет година продавница Fratelli’s успешно ради у Бачкој Паланци на адреси Милана Курепе 15, а сада се налазе у истој улици али на другом броју – Милана Курепе 12.


Продавница Fratelli’s је прошле недеље променила локацију и сада њихов асортиман робе можете пронаћи на новој локацији – Академика Милана Курепе 12 у Бачкој Паланци на 53 квадратна метра и са проширеним асортиманом.

Захваљујући доброј пословној стратегији Fratelli’s непогрешиво препознаје потребе тржишта и купаца. Модели домаће производње прате модне трендове, носиви су и намењени широј популацији. У њиховој понуди се налазе женске сункње, хаљине, блузе, панталоне, тунике, мајице, кошуље, јакне, капути, као и велики избор мушких кошуља.

Нови део асортимана Fratelli’s су метража и позамантерија

Осим редовне конфекције, у њиховом новом објекту можете пронаћи и разне врсте материјала и велики избор конаца, вуница, цибзара и сав потребан репроматеријал за шивење. Њихову широку понуду чини модна и декоративна метража. У понуди се налази и комплетан програм за ручни рад и пратећа опрема, од вунице до прибора за шивење.

Цене су повољне, а асортиман робе је веома широк. 

Fratelli’s је основан 1999. године са седиштем у Суботици, и дуги низ година успешно послује. Поседује сопствени производни погон и запошљава око 150 радника и своје производе пласира путем своје малопродајне мреже широм Србије и Босне и Херцеговине. Назив Fratelli’s је изведеница од италијанске рећи фрателли (браћа) и додатка слова „С“ које означава почетно слово презимена оснивача и власника фирме.

У њиховом продајном објекту у Бачкој Паланци можете да платите чековима, картицама као и путем административне забране (синдикална продаја). Препоручујемо да их посетите на новој локацији и упознате се са проширеном понудом.

Контакт: 

Телефони: 021/60-40-481 , 062/767-146

Адреса: Милана Курепе 12, (Уска улица) Бачка Паланка

Сајт: fratellis.rs

Инстаграм: fratellis.rs

Фејзбук: Fratelli’S

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here