Отворена нова продавница Касице С у Бачкој Паланци- Сваком купцу поклон

Сваки купац који данас посети нови објекат добија поклон.

1543

Данас (14.09.) је у Бачкој Паланци, на адреси Југословенске армије 52, отворен нови малопродајни објекат Касице С који вам нуди широку понуду већ познате робе на 260 метара квадратних. Ово је девети малопродајни објекат Касице С у Бачкој Паланци.


Купци који данас посете нову продавницу Касице С у Југословенске армије 52 у Бачкој Паланци биће обавештени о условима награђивања, зато што су данас спремили доста поклона како би наградили ваше поверење.

Радно време новог објекта у Бачкој Паланци ће бити од 07 до 20 часова и недељом од 07 до 12 часова.

На дан отварања се очекују разне награде за све купце


Испред објекта Касице С се налази пространи паркинг, који значајно олакшава куповину. Овога пута за купце су спремни поклони као што су Скај премиум за веш од 3 литре, фен, пегле, усисивачи и разне награде. 

„Наша је идеја да вам понудимо нове, квалитетне производе први и да самим тим и понудимо најбољу цену. Наши купци су приметили да у нашој понуди у континуитету имамо нове производе, а оне којима поклоните поверење остављамо у редовној понуди.“

Проширена понуда производа у новој продавници Касице С 

Као што знате да смо ове године у Касици С су се нашли нови артикли у оквиру њихових робних марки Равница и Силкy, а од недавно су у понуду увели Babylino пелене у више величина.

У новој продавници Касице С у Југословенске армије можете пронаћи Frikom производе као што су смрзнуто воће, замрзнуто пециво, замрзнуту рибу и производе од рибе као што су штапићи и панирани колутићи рибе. Наравно, МОКА програм је такође, као и до сада у понуди. Оно што је новина од прошлог месеца је да сада у малопродајним овјектима Касице С можете купити нови асортиман сокова, енергетских пића и киселе воде. Такође, од сада је у понуди и свеже месо у Касици С.

Касица С Вам пружа најниже цене за ваше основне потребе и све производе из асортимана наших робних марки можете пронаћи у нашим продајним објектима.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here