Tako dobro, tako MAXI

Nov Maxi supermarket otvoren za sve potrošače u Bačkoj Palanci

5231

Bačka Palanka, 8. novembar – Gradsko naselje Bačka Palanka, na istoimenoj opštini, dobija drugi, novi Maxi supermarket, koji je otvoren na adresi Jugoslovenske Armije 3a.


Sve potrošače, na novoj lokaciji, u inovativno, savremeno opremljenoj prodavnici očekuje jedinstveno iskustvo kupovine, bogata ponuda raznovrsnih proizvoda i vrhunska usluga. Šta je sve kupcima na raspolaganju u novoj prodavnici, kakav asortiman i usluga ih očekuju i po čemu je ovo mesto posebno, otkrila je Marijana Grubački, na poziciji menadžerke ovog supermarketa.

1. Ovo je drugi Maxi supermarket otvoren za sve građane Bačke Palanke koji sada imaju novo mesto za svakodnevnu nabavku. Šta potrošači mogu da očekuju u novoj prodavnici?

Novi Maxi supermarket, nova je lokacija za sve naše sugrađane, biće to mesto na kojem će osmeh naših 26 kolega postati brzo prepoznatljiv, a lakoća kojom će usluživati sve one koji žele da obave kupovinu, nadamo se da će dobiti pozitivne povratne reakcije naših kupaca. Želimo da se posvetimo svakom kupcu, da se osećaju prijatno, da kupuju u komšijskoj atmosferi, a da im naši zaposleni budu tu za sve ono što im zatreba otkako uđu u našu prodavnicu. Nakon devet godina iskustva u vođenju prvog Maxi supermarketa otvorenog u ovom gradu, mogu da istaknem posebnu pozitivnu energiju i dobru komunikaciju kupaca sa kolegama koji su svakodnevno posvećeni pružanju kvalitetne usluge i doprinose najboljem izboru svakog našeg kupca. Takvu energiju želimo da prenesemo i u novu prodavnicu, u kojoj asortiman karakterišu kvalitet i svežina. Široku paletu proizvoda na odeljenjima koja su inovativno raspoređena i bogato snabdevena, kupci mogu birati na brojnim destinacijama koje obuhvataju prehranu i neprehranu.

2. Koje destinacije za kupovinu su dostupne potrošačima i kako biste opisali iskustvo kupovine koje nov Maxi nudi?

U novoj prodavnici, koja odiše dobrom energijom, efikasnom komunikacijom i uvek prijatnom atmosferom, kupci mogu uživati u nabavci, birajući uvek sveže, kvalitetne, raznovrsne proizvode na dobro snabdevenim odeljenjima koja nude najbolji izbor za naše potrošače i njihove najdraže. Tu su pijaca, sa bogatom ponudom svežeg voća i povrća, mesara, sa velikim izborom svežeg prvoklasnog mesa, pekara, i miris ukusnih, raznih peciva, kao i mlečni proizvodi, slatki i slani konditori, napici, kućne potrepštine. Ekspertiza naših zaposlenih faktor je koji olakšava odabir svakom kupcu i ulepšava proces nabavke. Kvalitet i ponude i usluge istovremeno su prioriteti našeg poslovanja, pa je tako iskustvo kupovine potpuno, na visokom nivou, jer svakodnevno radimo na unapređenju i inovativnosti, fokusirani na potrebe naših potrošača.

3. Da li postoji nešto što biste istakli kao posebnu prednost prodavnice, pored svega navedenog?

Uspešna nabavka raznovrsnih, kvalitetnih proizvoda po merilima modernog kupca, efikasan proces plaćanja, upotpunjeni su opcijom parkiranja, koja štedi vreme i olakšava organizaciju svim našim potrošačima. Veliki parking ispred supermarketa dostupan je svim kupcima, što je velika prednost, jedna u nizu koju smo obezbedili kako bi svačije iskustvo kupovine kod nas, bilo prijatnije i brže.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here