Florida Resort – Oaza hedonizma u novom ruhu

Оно што вас очекује јесте ново реновирано издање ресторана, сале за прославе, бунгалова и баште

3435
foto> BAP VESTI

У шуми крај Дунава надалеко се зна за Флориду, оазу љубитељa природе, Дунава, добрих укуса и традиционалне војвођанске музике. Чарда „Флорида“ се налази у Бачкој Паланци на обали Дунава код Полојске шуме и сада се својим гостима представљају у новом, реновираном, издању и под новим именом „Florida Resort“.


Оно што очекује госте који нису дуго били јесте ново реновирано издање ресторана, сале за прославе, апартмане за преноћиште и  прелепе нове баште. Дечије игралиште богатог садржаја је реконструисано и нуди најмлађима љуљашке, тобогане, клацкалице и велики пешчаник, а што је најважније, безбедно је. Травната површина је такође изузетна инспирација за игру и забаву за најмађе.

Реновирана сала за прославе „Florida Resort“ капацитета до 260 особа је идеална за ваша славља и постоји могућност преграђивања за мање прославе. Оно чему се сигурно радују возачи јесте пут којим се долази до „Флорида Ресорт“ који је уређен и реконстуисан. „Florida Resort“ располаже са обезбеђеним паркинг простором, и све то уз саму обалу Дунава.

Ресторан „Florida Resort“ је комплетно реновиран,устакљен а доњи спрат је проширен како би гости максимално уживали у мирису Дунава и прелепом погледу. Капацитет ресторана је горе до 70 особа и доле до 50 особа.

FOTO BAP VESTI

Јеловник ресторана „Florida Resort“ је значајно обогаћен и поред прослављених рибљих специјалитета. Проширен је и месни мени а на раполагању су и пасте, супе, хладни и топли доручак, од сада ће у понуди бити и оброк салате, широка понуда традиционалних дезерта, предјела и дечији мени као и још много укусних јела.

FOTO BAP VESTI

У ресторану Вас сваког викенда очекују музика који обећава незабораван провод.

Преноћиште поред Дунава

Пробудите се уз цвркут птица и шапат Дунава у једном од апартмана. За преноћиште у природи на располагању су четири апартмана за по две особе који су опремљени клима уређајима и тоалетом. Један апартман садржи помоћни лежај. Цена изнајмљивања апартмана за ноћ је 3000 РСД.

U šumi kraj Dunava na prostoru od 10.000 m2 nastanila se Florida resort, oaza hedonizma za ljubitelje prirode, Dunava, dobrih ukusa i tradicionalne vojvođanske muzike.

FOTO BAP VESTI

Ручавање уз Дунав

Нема ништа боље него у топлим данима побећи из градске гужве и скрасити се у хладу поред реке, дегустирати рибље специјалитете и домаће вино.

FOTO BAP VESTI

 

FOTO BAP VESTI

Уживајте и опустите се на месту где Дунав љуби небо…

FOTO BAP VESTI

Kontakt: 

Tелефон: 0648723998

Радно време Florida Resort: Радним данима и недељом: Од 08:00-24:00, петак и субота: 08:00-01:00

Адреса: Флорида 1, Бачка Паланка, погледај на МАПИ (Пут за Бачку Паланку)

floridaresortbp.rs

Како бисте били у току са актуелним догађањима, запратите их:

Фејзбук: Florida Resort

Инстаграм: floridaresorts

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here