Проширен капацитет затворене сале Салаша Идила (ВИДЕО)

Више о плановима за наредни период, за БАП ВЕСТИ причала је Маја Медић, а топлу доброшлицу припремила нам је и Маша са Салаша. 

3056

Салаш Идила је право место за ваше прославе, дружења, састанке, руцчкове, одмор, пријатељске и љубавне сусрете. Налазе се ван градске вреве и ужурбаности и њихов амбијент одише миром и пријатношћу, а домаћинска атмосфера и посвећено особље ће учини да се осећате као у свом дому.


Салаш Идила је најбољи избор за вашу прославу. Било да организујете мало породично окупљање или велики корпоративни догађај, дочекаће вас и услужити ваше пријатеље и пословне партнере са једнаком љубазношћу и високим професионалним стандардом.

Салаш Идила вам нуди јединствену оазу изврсне традиционалне хране и опуштања у природи. Салаш Идила се налази на свега неколико минута од центра Бачке Паланке и на услузи су вам професионално особље и кухиња која испуњава све светске стандарде.

Ресторан поседује неколико наткривених летњих башти, као и затворени део ресторана, ресторан на спрату објекта, кућу за одмор, игралиште и велики паркинг.


Како су најавили, поред затварања простора, започели су и изградњу бунгалова како би на захтеве гостију обезбедили и смештajне капацитете на комплексу Салаша Идила.

Више о плановима за наредни период, за БАП ВЕСТИ причала је Маја Медић, а топлу доброшлицу припремила нам је и Маша са Салаша.

Дочек Нове Године на Салашу Идила

И ове године Салаш Идила организује дневну журку, која почиње у 13 часова, а госте ће забављати Пеђа Вујић. Улаз је слободан, резервације су обавезне. Своје место можете резервисати на број телефона 0654070243

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here