Аутоперионица „Давидов“ доноси погодности и новине у прању аутомобила

Директно убацујете новце и перете ваш аутомобил са програмом који желите без куповине жетона, а можете да платите и картицом.

1746

БАЧКА ПАЛАНКА: 01.07. на адреси Краља Петра Првог 143 отворена је самоуслужна аутоперионица „Ауто Давидов“.  У склопу објекта аутоперонице налази се и продавница ауто делова.


Аутоперионица поседује четири бокса за прање аутомобила, а оно по чему се истичу је да је последњи бокс, који није наткривен, намењен великим возилима. Такође поседују савремени усисивач како би сте усисали ваше возило.

Пет програма прања и усисавање 

Имате могућност да бирате између пет програма: Активна пена, Прање микропрахом, Испирање и уклањање нечистоћа и микорпраха, заштита воском, деминерализована вода/високи сјај. Такође, поседују два усисивача 

У аутоперионици „Ауто Давидов“ не морате да трошите време на жетоне, зато што они немају жетоњеру. Директно убацујете новце и перете ваш аутомобил са програмом који желите.

Ви бирате програм за прање који желите и користите га у оквиру времена које купите. 

Најмања новчаница која се може убацити је 50 динара где за тај износ имате могућност да користите неки од програма прања 90 секунди. За износ од 100 динара – 3 минута, 200 динара- 6 минута прања.

Уколико желите да користите усисивач, за новчаницу од 100 динара добијате 6 минута усисавања. 

Погодност за правна и физичка лица: Плаћајте картицом наше услуге аутоперионице. На картицу могу да уплате жељени износ правна или физичка лица и да користе услуге прања било када без употребе кеша.

Радно време аутоперионице „Давидов“ је 00-24 часа. 

Ауто Давидов д.о.о“ је основан 2010 године у Новом Саду и баве се продајом резервних делова за возила: AUDI, VW, MERCEDES i OPEL, као и делова за остала возила. У објекту поред аутоперионице у Бачкој Паланци налази се и продавница делова.

Увозници су реномираних брендова: SCT (филтери и кочиони ситеми), UNIFLUX (филтери), JOPEX (ауто делови) i PEMCO (уља и мазива), а самим тим и гаранција су квалитета и производа и пружених услуга.

„Жеља нам је да се лично уверите у квалитет наших услуга и производа и да ћете постати један од наших задовољних корисника и тиме оправдати нашу мисију.“

  • Радно време продавнице: Од 08 до 18х, суботом: 08 до 14 часова
  • Радно време аутоперионице: 00-24 часа.

Контакт: 

Контакт телефон продавнице: 0216042334
Контакт телефон аутоперионице: 0629610334

Социјалне мреже: 

Инстаграм: autodavidov_bp , auto_davidov_car_wash

Фезјбук: Auto Davidov d.o.o

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here