НОВО У ГРАДУ: Салаш за забаву, посао и одмор – „Telep resort“ (ВИДЕО)

Изнајмите повољно салаш на Телепу, обогаћен садржајима за децу и одмор. ПОГЛЕДАЈТЕ У ПРИЛОГУ!

5231

ТЕЛЕП – Надомак Бачке Паланке, на насељу Телеп, свега 5 километара од градске буке, отворен је салаш који одрасле враћа у детињство, а деци пружа забаву која се памти заувек.


„Telep resort“ је место идеално за породични одмор, за окупљање породице и дружење, за прославу дечијих рођендана и других забава. Одличан је и за „team building“, јер поседује пројeктор и пружа пријатну атмосферу. Своја врата отварају и за екскурзије, вртиће, инетересантне радионице, за активности удружења.

Салаш се простире на више од 2.000 квадратних метара и највише је прилагођен малишанима. Поседује трамболину, клацкалице, љуљашке, дрвене кућице са тобоганом, полигон вештина, сто за стони тенис, пикадо, пешчаник, гуралице за најмлађе, као и дечији атомати за љуљање и то на жетоне које су увек доступни и не плаћају се.

На салашу има и монтажни базен величине 4.50х1.20 метара у којем је увек чиста вода, који је доступан посетиоцима, као и лежаљке и столице за одмор поред базена. У великој наткривеној тераси, у етно стилу са модерним детаљима, која се налази у великој хладовини, може уживати до 35 особа. На тераси је и телевизор, као и интернет (Wi-fi). Салаш поседује и опремљену кухињу за све врсте догађаја, а уколико је потребно организоваће вам и кетеринг. У дворишту су постављена и два декоративна камина која ће улепшати вечерњи боравак.

Све госте који изнајме салаш „Telep resort“, очекује домаће пиће добродошлице, као што су сок од зовe, вишања и друго.

Планирано је и даље ширење капацитета, а сви заинтересовани могу већ сада да позову и закупе простор на дан и то од 9-21 сат и „Telep resort“ је ваш. У наредном периоду овде ће бити организовене отворене радионице за децу и едукације које подстичу женско предузетништво.

„Telep resort“

Телефон за информације и резервације: 062/8441788

Фејсбук:  Telep resort

Инстраграм: telep_resort

Адреса: Цара Лазара 9, Телеп

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here