Почеле пријаве за школу пливања „Панонија“

У току је формирање група деце за седмодневну обуку пливања, узраста 7-12 година.

1052

Панонија плус из Бачке Паланке организује школу пливања која ће се одржати у Бечеју, у периоду од 11 до 17 јула ове године. У школу се могу уписати деца пливачи, непливачи, деца која желе да усаврше пливање, а и деца које желе рекреативно да се баве пливањем за време трајања школице. Број места је ограничен, а упис траје док се не попуни капацитет.


Панонија плус из Бачке Паланке се бави обуком деце у разним спорским дисциплинама, као што су пливање, скијање, аква-робик и остало.

„Осим што помаже одржању сталне физичке кондиције, пливање доприноси правилном психофизичком расту и развоју, па га стручњаци препоручују као најбољи базични спорт за децу.“

– Пливање делује опуштајуће на читав организам, повољно утиче на концентрацију и подстиче добро расположење, прија крвотоку и срцу, јача капацитет плућа, доприноси развоју мишићног и зглобног ткива, благотворно делује код кичмених деформитета, јако је корисно у поступку рехабилитације.

– Пливање је такође веома благотворно и за дечји ум. Деца пливачи имају пуно самопоуздања, самодисциплинована су, испуњавају своје обавезе, одговорна су. Још од првих часова пливања деца се уче да пазе на другу децу која са њима тренирају, уче се тимском духу и тако развијају осећај припадности.

„Са пуних 5 година дете можете уписати на часове пливања. То је период када је ниво моторичких способности детета довољан да би дете могло да врши контролу над независним покретима руку и ногу.

Могућност независних покрета удова основни је предуслов да се научи пливање“ – истиче председник Удружења Панонија плус, Стеван Николајевић.


Панонија плус из Бачке Паланке има за циљ обуку деце непливача, деце која знају да се одржавају на води, усавршавање пливања и рекреативно пливање. Поред спортских активности, током заједничког седмодневног боравка у школи пливања деца се уче осамостаљивању.

Програми школе пливања:

СЕДМОДНЕВНИ ПРОГРАМ

Буђење у предвиђено време, самостално спремање кревета, припрема за тренинг, заједнички одлазак на доручак, потом тренинг итд.

  • 11. јула долазак на ручак и поподневни тренинг
  • свакодневно ће бити 2 тренинга (пре и после подне)
  • 17. јул након јутарњег тренинга и доручка, повратак кући

Цена је 260€ за једно дете

У понуди имамо и тродневни програм, који ће трајати у периоду од 11. – 13. јула.

Цена за тродневни програм је 120€.

У цену улази:

  • Превоз: Бачка Паланка-Бечеј-Бачка Паланка
  • Смештај: пун пансион (ноћење, доручак, ручак, вечера)
  • два тренинга пливања дневно (лиценцирани тренери)
  • 24 часа надзор старије особе
  • Слободан улаз на базен, током боравка, мимо тренинга

Смештај и место обуке за време трајања школе пливања: 

Смештај је у склопу Спортског центра Ђорђе Предин у Бечеју на око 200 метара од базена. (Центар града је удаљен око 200 метара)

Спортски центар “Ђорђе Предин-Баџа“ нуди услуге преноћишта у објекту “Дом младост“ и у склопу комплекса располаже са отвореним базенима, затвореним базеном, халама и сауном.  Објекат располаже са 13 соба, 6 двокреветних, 6 четворокреветних и 1 трокреветна соба, што је капацитет од 39 лежаја.

Спортски центар има дугогодишњу традицију припрема ватерполиста и професионалних пливача из Русије, Мађарске и целог региона.

 

Обука деце је планирана отвореном базену, а у случају кише, обука ће се одржати у затвореном базену.

Обуку врше лиценцирани тренери пливања који имају дугогодишње искуство у раду са децом. Обука ће се вршити у малим базенима, односно у базенима за непливаче са професионалним реквизитима.

У току су формирања група деце за школу пливања, узраста 7-12 година.

Планирани период одржавања обуке у оквиру школе пливања је од 11.-17. јула.

Број места је ограничен!

Пријаве слати на маил: [email protected]

За све додатне информације::
Инстаграм: panonijaplus
Стеван Николајевић
Контакт телефон за пријаве: 066205380

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here