Stvorite deci uskršnje uspomene za ceo život – Uskršnji kutak Studija LUX

Slikajte se u nestvarno lepom ambijentu i sačuvajte tu prelepu uspomenu zauvek.

2077

Foto studio LUX kao studio postoji i radi duže od dvadeset godina. Studio vodi iskusni wedding fotograf Panta Ivančić. Trideset godina profesionalnog bavljenja fotografijom garantuju da će te biti zadovoljni kvalitetom i uslugom studija.
Ono sto Studio LUX izdvaja od drugih je portfolio i kvalitet. Fotografisanje najvažnijih trenutaka vašeg života je ono što oni rade najbolje.


Foto studio LUX je i ove godine pripremio uskršnji kutak za studijsko slikanje vas i vaših voljenih.

Slikajte se u nestvarno lepom abmijentu i sačuvajte tu prelepu uspomenu zauvek. Pogledajte kako izgledaju studijske slike nastale u foto studiju LUX.

Слика може припадати дете, стоји и у затвореном

 

Pogledajte aktuelne akcije u studiju LUX

Photo studio LUX je specijalizovan za izradu vrhunske reklamne i komercijalne fotografije. Rade studijsko fotografisanje po vašim željama i potrebama i to dece, životinja, proizvoda.

Takođe, slikaju vaše događaje kao što su venčanja, krštenja, svadbe, rođendani ili dolaze na adresu gde vam je potrebno profesionalno fotografisanje. Posebno se ističu među konkurecijom po ponudi specijalnih efekata i kod njih možete iznajmiti zvezdano nebo i zvezdanu zavesu, profesionalnu rasvetu za bojenje sale i etno rasvetu,

U prodaji u ovom studiju možete i pronaći jastuke sa vašom slikom, fotošolje, puzle sa slikom, majice za decu i odrasle, foto ramove, foto kugle.

Takođe možete online poslati fotografije kako bi vam se uradile u dimeznijama koje želite.

Ukoliko izradjujete fotografije 10×15 za sve porudžbine od 50 do 100 jedna fotografija je 17 dinara, a preko 100 komada 15 dinara je jedna fotografija.

Kontakt: 

Telefon: 021 546 552

Mobilni: 063 540 298

Mail: [email protected]

Radno vreme: od 08 do 21 čas

Lokacija: Jugoslovenske armije 11, Bačka Palanka (pored hotela Fontana)

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here