Život je najveći smisao postojanja!

Iz ordinacije Milene Miletić, specijaliste psihoterapije

909

Zamislimo da je naš život jedna tabla. Po tabli moramo ispisati ono što želimo. Ako je ispunjena teretom prošlosti, obrišite je. Obrišite sve iz prošlosti što vam ne odgovara i budite zahvalni prošlom vremenu što vas je dovelo do ovog momenta, do novog početka.

Milena Miletić – dipl. psiholog, spec. psihoterapije, stalni sudski veštak

Stojite pred čistom tablom i možete početi sve ispočetka, baš ovde i baš sad. Nađite svoju radost i živite u njoj. Radite ono što želite i što vam prija. Budite srećni SADA. Osećajte se dobro SADA. Pratite puteve svoje radosti! Ushićeno delite svoj život sa onima koje volite, a vaša ushićenost, strast i blaženstvo postaće zarazni. A onda možete uraditi, imati i biti sve ono što su vam nekada govorili da ne možete uraditi, ne možete imati i ne možete biti. Nemoguće može da postane moguće na svakom području ljudske aktivnosti.

Kada spoznamo koliko smo slobodni, doživećemo beskrajno veličanstvo ljudske vrste izraženo kroz zdravlje, umetnost, tehnologiju, nauku, sport i svako pojedino polje stvaralaštva.

Neka se Zemlja kreće svojom putanjom zbog Vas. Neka ptice pevaju zbog Vas. Neka Sunce izlazi i zalazi zbog Vas. Neka Zvezde sijaju zbog Vas. Sve ono lepo što vidite, sve divno što doživite postoji zbog Vas!

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here