Igraonica LOTUS na otvorenom – mesto na kome raste i razvija se dečija mašta

575

Objekat „Lotus centar“, je multifunkcionalan objekat, u koji ljudi mogu doći da se opuste sa svojom porodicom, poslovnim partnerima i klijentima. Nalazi se u ulici Žarka Zrenjanina u bloku 31, u Bačkoj Palanci.

Lotus centar u okviru kompleksa sadrži igraonicu na otvorenom i zatvorenom prostoru, vrtić, spa centar, teretanu, teniske terene i kafić. Prostire se na 1200m2 i radi uspešno već 10 godina.

Igraonica na otvorenom osmišljena je i napravljena sa velikom ljubavlju, svaki detalj u igraonici je posebna priča stvarajući jedinstvenu atmosferu koja odiše toplinom. 

Svakog dana od 08:00 – 20:00 časova u ovom gradiću iz mašte svim mališanima su na raspolaganju: Trambolina, pikado, tobogan na naduvavanje, fudbalski teren za decu i teren za rekreaciju, drvena kućica sa toboganom i ljuljaskama i peščanik. Roditelji mogu da se odmore u prijatnom ambijentu bašte koja je njima namenjena.

Napravite svom detetu rođendan u Lotus centru

Vrtić LOTUS 

Lotus centru je pre nekoliko godina krenula da radi igraonica i rođandaonica, ali se kroz vreme stvorila potreba roditelja koji dolaze za čuvanje dece. Tako je i pre pet godina krenuo da radi vrtić. Prednost ovog vrtića je prostrani prostor koji je prilagođen deci, maksimalna sigurnost i individualni pristup deci po A modelu.

Sa grupom od dvadeset dece radi pet vaspitača. Upis u vrtić se vrši tokom cele godine ukoliko kapacitet to dozvoljava. Postoje tri grupe: jaslena, vrtićka i predškolska i u sve tri grupe trenutno postoji mogućnost upisa.

Upis je u toku

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here