Амерички водитељ уз Констракту певао „бити здрава“ (ВИДЕО)

Eнглески водитељ Џони Вир, који је иначе освајач медаље у брзом клизању на Олимпијским играма, запевао је на српском

393
Фото: Screenshot/Yutube

Песма Евровизије гледа се и у САД, а амерички водитељ је чак одушевљено запевао и речи „бити здрава“ на српском, када је чуо песму Констракте.


Песма Евровизије у САД може да се гледа преко канала Пикок, чији је власник НБЦ, деценијама једна од три главне америчке ТВ мреже. После песме Ане Ђурић Констракте In corpore sano, која је иначе у САД титлована, преведена на дну екрана на енглески, водитељ Џони Вир, који је иначе освајач медаље у брзом клизању на Олимпијским играма, прво је заћутао као у чуду, а онда је запевао на српском.

– То је било фантастично, то обожавам на Евровизији, јака порука, не може свако да је разуме, али нема везе, било је тако добро – рекао је он. Нешто касније, Џони Вир је рекао да у Америци не може да се гласа за Песму Евровизије, али да „можете пребацити музику са интернета и пуштати – бити здрава – свим вашим пријатељима“.

Иначе, до пре неколико година је било тешко наћи начин да се у САД гледа избор за песму Евовизије, али од 2021. се преноси на мрежи Пикок, и снимак после може да се гледа месецима, а ове недеље ће бити преношена уживо, широм САД.

Погледајте како је певао:

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here