Besplatni online kursevi – unapredite svoj CV tokom samoizolacije

1256

U pravi čas! Besplatni online kursevi sa nekih od najprestižnijih univerziteta i škola dostupni su nam na klik mišem tokom ove vanredne situacije u kojoj smo se svi našli!

Usled činjenice da smo se svi našli u situaciji da imamo nešto više vremena nego uobičajeno, zašto ga ne bismo iskoristili i za učenje i savladavanje novih znanja i veština?

Korona virus je i globalno tu i ne znamo ni kad ni kako ćemo izaći iz kriznog perioda. Svoju izloženost ovom virusu možemo smanjiti tako što ćemo se pridržavati zvaničnih mera prevencije i čuvanja i ostati kod kuće koliko god je to moguće. U međuvremenu, eminentni univerziteti kao što su Brown, Harvard, Cornell, Princeton, Dartmouth, Yale i mnogi drugi u ponudi imaju oko 500 besplatnih onlajn kurseva od kojih je njih 450 još uvek aktivno!

[wonderplugin_slider id=181]

 

Besplatni online kursevi na Ivy League univerzitetima

Kursevi između kojih možete birati podeljeni su na sledeće kategorije:

Sve detalje o ovim kursevima možete pronaći na sajtu Class Central gde su izlistani po kategorijama.

Besplatni online kursevi British Councila

British Council takođe u svojoj ponudi ima veliki broj onlajn kurseva sa top univerziteta koje možete pohađati tokom ovog perioda. U pitanju je na stotine kurseva iz sledećih kategorija:

Listu svih kurseva i detalje možete pronaći na platformi Future Learn.

Ako ni zbog čega drugog, a ono zbog nekog ličnog mira i satisfakcije, izaberite neki od modula i naučite nešto novo. Kad je već situacija takva da je neophodno ostati kod kuće, da bar to vreme bude korisno utrošeno. 🙂

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here