Зоо врт на Палићу спремио богат програм за посетиоце

У оквиру програма, деца ће моћи да хране животиње

331
Златни кратконоси мајмун (лево) и гну коза (десно) /Фото: Getty images

Већ традиционално многи иду на Палић за првомајске празнике, а неизоставна је посета Зоолошком врту, који је ове године спремио богат програм поводом празника, на радост сви малишана.


Поводом првомајских празника, зоо врт раније отвара своја врата за посетиоце, тако до уторка (03.05.) раде од 8 до 20 часова, а цене карата су исте као и сваког другог дана у години. Цене погледајте ОВДЕ.

Током три празнична дана, имаће богат програм:

  • група сликара из Суботице и Палића – изложба слика у ЕАР сали поред волијере за Афричке лавове – од 8:30 до 19 часова
  • едукативна изложба Зоо врта у малом амфитеатру десно од објекта жирафарнице – од 8:30 до 19часова – поставка „ВИДИ И ДОДИРНИ“ (кљове, лобање, крзна и коже, пера, јаја…), презентација предмета који се и иначе годинама приказује деци суботичких основних школа која долазе на наставу у Зоо врт у оквиру наставних јединица.
  • програм храњења животиња (фока – базен у 10чаасова, мрки медвед велика волијера са видиковцем у 12 часова, мајмуни из објекта мајмунаре код три мала острва у 14 часова, еландантилопе 16часова и козице поред игралишта 18 часова).

Само у недељу (1. маја) од 9 до 20 часова биће колонија сламарки „Матија Губец“ Таванкут, радионица и изложба у ИПА уционици – поред Томике (објекта за шимпанзу).

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here