Da li i vi pogrešno koristite štipaljke za veš? (VIDEO)

Evo u čemu je trik!

628
Foto: Bacho / Shutterstock

Obavljanje svakodnevnih kućnih poslova za mnoge žene predstavlja rutinu. A da li ste se ikada zapitali da li ih obavljate pravilno?


Kada je reč o sušenju veša, to je najčešće posao koji uradimo, a da pri tom o njemu ne razmišljamo mnogo. Ipak, na internetu se svakodnevno može naći veliki broj snimaka koji pokazuju da se obične svakodnevne stvari mogu raditi na jedan drugačiji, bolji način.

Nedavno je na društvenoj mreži Tik Tok koristinca pod imenom @xox_christinaaaa objavila video na kojem je pokazala kako se pravilno koriste štipaljke za kačenje veša. Naime, ona je objasnila da veliki broj domaćica veš prebaci preko žice i zakači ga štipaljkom.

Ako pogledate štipaljke, svaka od njih ima rupicu koja bi trebala da dođe na žicu, a garderoba bi trebala da visi ispod žice i to tako bude okačena samo vrhom štipaljke. Time bi se sprečilo preterano gužvanje veša i smanjio bi se trag od same štipaljke.

Ovaj video je veoma brzo postao viralan i prikupio je skoro pola miliona pregleda. Osim pregleda tu je i veliki broj komentara.

Pogledajte i sami, možda ćete i vi promeniti način na koji kačite veš:

@xox_christinaaaa

Life hacks #lifehack #clothesline

♬ original sound – Christina Byers

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here