Најава манифестације „Дан Дунава“ у Бачкој Паланци

Овај догађај, који се одржава сваке године, окупља малишане и њихове породице на креативан и забаван начин.

DAN DUNAVA BACKA PALANKA TURISTICKA

У суботу, 29. јуна 2024. године, на Градској плажи у Бачкој Паланци, са почетком у 17 часова, одржаће се „Дан Дунава“, најпопуларнија манифестација за децу. Овај догађај, који се одржава сваке године, окупља малишане и њихове породице на креативан и забаван начин.


Посетиоце очекују бројне активности које ће обрадовати децу свих узраста. Планиране су креативне и ликовне радионице, као и дечија поезија на тему Дунава под називом „Растао сам поред Дунава“. Музеј града Бачка Паланка приређује изложбу школе цртања и сликања, а биће представљени и цртежи ученика ОШ Херој Пинки.

Догађај ће улепшати наступи дечијег хора и балетских група, а за додатну забаву ту су анимације и пена парти. Мали уметници ће моћи да учествују у осликавању лица, а једна од најзанимљивијих активности биће пуштање папирних бродића у Дунав. Поред свих ових активности, организатори су припремили и бројне поклоне за децу.

Позивамо све грађане да се придруже и учествују у овом веселом догађају, који слави реку Дунав и пружа деци незаборавно искуство.

Видимо се на Градској плажи у Бачкој Паланци!

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here