недеља, 7 марта, 2021

Nataša Đurica

Blog: Putevi duše

Nataša Đurica je psiholog i psihotarapeut, a njen blog „Putevi duše“ su pisane refleksije njenog dugogodišnjeg psihoterapijskog i ličnog iskustva.

Ana Plavšić

Blog: Ana Healthy Life

Ana Plavšić je autorka veoma popularnog bloga na instagramu “Ana Healthy Life“.

Zora Šarac

Blog: Da me bolje vidiš

Zora Šarac je diplomirani optometrista i u blogu „Da me bolje vidiš“ možete pronaći stručne tekstove za zdravlje vaših očiju.

Danijela Zeljković

Blog: 360 stepeni

Danijela Zeljković je zaljubljenik u pisanu reč. Događaje i situacije u kojima se zatiče opisuje iz svog ugla u blogu „360 stepeni“.

Dragana Jovičić Bujak

Novinar

Dragana Jovičić Bujak je novinarka BAP VESTI a blog „Širom otvorenih očiju“ je njeno viđenje aktuelnih događaja i ličnih životnih utisaka.

Milena Miletić

Psiholog

Milena Miletić je diplomirani psiholog. Njen blog „Mentalna higijena“ ima za cilj da širem auditorijumu pomogne u sagledavanju svakodnevnih životnih izazova sa stručne strane.

Dr Danijela Rančić

Ginekolog

Dr Danijela Rančić je lekar, specijalista ginekologije, zaposlena u Domu zdravlja "Dr Mladen Stojanović" u Bačkoj Palanci. Njen blog "Za zdravlje žene" prevashodno ima za cilj da objasni važne teme koje se tiču opšteg zdravlja ženske populacije.

Dr Bojan Ćulibrk

Ginekolog, akušer

Dr Bojan Ćulibrk, lekar specijalista ginekologije i akušerstva, rođen je u Bačkoj Palanci, a njegov blog „O ginekologiji i porodiljstvu“ je način da svoje znanje i višegodišnje iskustvo prenese široj javnosti u cilju poboljšanja opšteg zdravlja žena.