Милица Радаковић – први ђак генерације ШОМО „Стеван Христић“

Tалентована и вредна, а пре свега добар друг

БАЧКА ПАЛАНКА – Милица Радаковић, ученица завршног VI-2, понела је титулу ђака генерације у ШОМО „Стеван Христић“ у Бачкој Паланци за школску 2023/24. годину.


„Милица је носилац две дипломе “Љубица Марић“ и дипломе „Корнелије Станковић“. У дисциплини Теорија музике, Милица је освојила седам првих награда на републичком, међународном и регионалном такмичењу музичких школа „Бинички“, а пет првих награда је освојила са максималних 100 бодова. Милица је талентована, вредна ученица, добар друг која је увек спремна да помогне млађим такмичарима и својим другарима у разреду“, рекла је за портал БАП ВЕСТИ наставница солфеђа и теорије музике, Татјана Хаџиалић, која је уједно била и Миличин ментор.

Милица Радаковић је искористила прилику да се захвали наставници Татјани Хаџиалић, која је припремала за такмичења у дисциплини теорија музике. „Неизмерно сам захвална наставници за њену љубав, стрпљење, знање и самопоуздање које сам уз наставницу и такмичења изградила. Жеља ми је да упишем средњу медицинску школу и постанем доктор“, каже Милица и додаје да ће музичку школу увек носити у срцу и памтити је по освојеним првим наградама, пријатељима које је стекла кроз такмичења и по предивним концертима на којима је наступала.

Вредно је напоменути да је Милица од првог разреда наступала на школским такмичењима ШОМО „Стеван Христић“, под називом „Фестивал музике“ у дисциплини клавир и увек освајала прве награде.

Честитамо Милици Радаковић на успеху и угледу који је донела ШОМО “Стеван Христић“ и граду Бачкој Паланци и желимо јој упех у даљем школовању.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here