Петар Спремо – преко трња до звезда

Ћак генерације ОШ „Бранко Ћопић“ из Младенова за школску 2023/24. годину

Петар Спремо, ученик 8-1, изабран је за ђака генерације ОШ „Бранко Ћопић“ из Младенова за школску 2023/24. годину.


Када смо позвали Ивону Гњатић, Петрову разредну, да чујемо какво је њено мишљење о Петру као ученику, она је са пуно топлине и поноса испричала Петрову причу.

„Петар је пре свега један вредан, савестан и марљив дечак. Одличан из свих предмета а посебно у спорту и географији. Поносни је власник дипломе „Доситеј Обрадовић“ из фудбала, као и многих других диплома и признања. Ове школске године, Петар је нажалост морао да прескочи такмичења из географије, јер је у то време имао једну другу борбу“, рекла је Ивона Гњатић, Петрова разредна, напомињући да је Петар у то време морао да обави једну операцију.

И ако су му 7. и 8. разред били захтевнији од остатка његових вршњака, због његовог здравственог стања, њега то није спречило да учи и да се труди, па је својим марљивим радом заслужно понео признање ђака генерације.

„Јако добар друг, миран, тих и ненаметљив“, рекла нам је кроз осмех Ивона Гњатић, Петрова разредна, поричајући како је увек био од помоћи својим другарима, поготово када су у питању контролни задаци. „Шалу на страну, морам да кажем да се Петрови другари из разреда са њим врло радо друже“, додала је Ивона Гњатић, откривајући нам да Петар жели да упише средњу медицинску школу у Новом Саду.

„Петру желим пуно успеха у даљем школовању и да оствари све оно што жели у свом животу, у шта ја ни мало не сумњам“, рекла је за крај Ивона Гњатић, Петрова разредна.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here