Срна Станковић – симбол покретачке енергије

Ђак генерације у ОШ "Алекса Шантић" Гајдобра - Нова Гајдобра

Срна Станковић из Гајдобре, ученица 8/1, ОШ „Алекса Шантић“ Гајдобра – Нова Гајдобра је изабрана за ђака генерације за школску 2023/24. годину.


Како смо сазнали од директорке ове школе, Рајкице Зубац, ученица Срна Станковић је од I-VIII разреда имала одличан успех (5,00) и примерно владање.

„Срна је учествовала у свим културно – уметничким манифестацијама (приредбе, књижевне вечери) и била члан литерарне-хаику секције. Учесник је хуманитарних акција у школи и покретач бројних активности како у одељењу тако и у школи. Учествовала је на бројним такмичењима из више предмета где је забележила запажене резултате на свим нивоима школских такмичења: енглески језик – 2. место на окружном такмичењу, на општинском такмичењу из географије, 3. место, као и 3. место на републичком такмичењу из физичког васпитања“, изјавила је за портал БАП ВЕСТИ, директорка ОШ „Алекса Шатић“ Гајдобра – Нова Гајдобра, Рајкица Зубац и додала да је Срна учествовала и на бројним ликовним и литерарним конкурсима где је награђивана дипломама.

„Она је изузетна особа, добар друг, објективна, реална, савесна и креативна“, рекла је за крај директорка школе, Рајкица Зубац.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here