Продаје се трособан намештен стан у Бачкој Паланци

Продаје се трособан стан, величине 67 м2 у високом приземљу стамбене зграде у Улици Југословенске армије 27 у Бачкој Паланци. Овај стан је идеалан за породични живот, нуди комфор, мир и функционалност, а налази се у одличној локацији.


Стан се налази у високом приземљу стамбене зграде која поседује лифт. Власнику стана је обезбеђено паркинг место у дворишту зграде, до којег се долази путем капије која се отвара на даљински управљач.

Стан је трособан и садржи две простране спаваће собе, модерно купатило, функционалну трпезарију и добро опремљену кухињу. Додатну погодност пружа клима уређај и грејање на топлотну пумпу, које обезбеђује ниске рачуне за енергију. Тераса је окренута ка мирном и тихом дворишту, и идеална за опуштање.

На подручјима где су плочице, постављено је подно грејање, док је у осталим  просторијама постављен висококвалитетни паркет. Стан се продаје потпуно намештен, са уградним плакарима и кухињом рађеном по мери. Недавно је свеже окречен, што значи да је одмах спреман за усељење.

Власници су 1/1 и стан је без терета, што значи да је процес куповине потпуно безбедан и транспарентан.

Цена: 88,900 EUR

За више информација или да бисте заказали разгледање, позовите на:

Телефон: 060 4455199

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here