Бум Фест у Пивницама – Војаж донео нове хитове и позитивну енергију

Војаж је наступио првог дана фестивала, а о атмосфери је говорио за БАП ВЕСТИ

Фото: Којичић

Ове године, Бум Фест се одржава 21. и 22. јуна у Пивницама, на уобичајеној локацији Вашаришта. Фестивал је већ отворен, а други дан публици доноси вече Color party. Програм фестивала почиње у 20 часова, а улазнице су доступне директно на локацији.


Овогодишњи први дан фестивала, почео је уз динамичан наступ Војажа, једног од најпопуларнијих извођача на домаћој сцени, чија енергија је одмах освојила присутне, доносећи свој препознатљив стил и добро расположење, а о атмосфери је говорио за БАП ВЕСТИ.

“Било је заиста прелепо. Много добра атмосфера и много добра публика. Јако сам задовољан и јако ми је драго што су ме овако лепо угостили овде. Резултат тога се видео из приложеног, јер смо певали дуже него што је требало, а то је све само зато што је публика била јако добра”, каже Војаж.

Пре неколико дана, Војаж је снимио нови албум на којем је дуго радио, а очекивања су била велика јер се ради о значајном кораку у његовој каријери. Како каже, овај албум је за њега веома важан, јер садржи песме које су му јако блиске и које је дуго припремао. Има још много спремних песама, и најавио је могућност снимања више албума ове године.

“Што се тиче планова за ово лето, нема одмора. Ова турнеја ће бити најбоља до сада. Имам највише најављених наступа у досадашњој каријери, тако да сам због тога јако узбуђен. Бићу доста активан са музиком и планирам да отворим live stream youtube канал, где ћу мало људима да приближим како ја то тачно живим”, рекао је Војаж и додао да се радује сусретима са публиком широм региона и да ће сваким својим наступом, публици пружити прилику за незаборавно искуство.

Од малих журки до великог фестивала

Један од организатора Бум Феста, Станко Новак, каже да је идеја за фестивал, настала из жеље за већим догађајем, и присетио се како је све почело.

„Идеја за организовање фестивала, јавила се након што су наше журке постале све посећеније. Тада смо одлучили да направимо нешто веће, нешто о чему ће се причати. И тако је рођена идеја за Бум Фест. Ово је трећа година заредом да се фестивал одржава, и увек привлачи све већи број посетилаца. Сваке године зовемо једног познатог извођача, а ове године је то био Војаж“, рекао је Станко, и изразио своје задовољство због успешног првог дана.

Други дан, посвећен је Color party догађају, који је постао омиљени део фестивала, како међу посетиоцима, тако и међу организаторима, јер како каже Станко, циљ овог фестивала је представљање Пивница у што лепшем светлу, као и окупљање младих људи жељних добре забаве.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here