Стручни прегледи вида у Оптици Оculis

База података Оптике Оculis броји неколико хиљада задовољних клијената.

3763

Оптика Оculis 30 година ради на стручном усавршавању, едукациjи из области утврђивања диоптрије и откривања свих поремећаја вида и функцији очног система.


Уз гарантовану стручност у Оптици Oculis можете обавити прегледе: 

  • Мотилитет
  • Откривање форија
  • Офталмоскопски преглед очног дна
  • Преглед за контактна сочива
  • Дечији страбизам
  • Рефракција (утврђивање диоптрије за наочаре)
  • Ауторефрактометрија

Једини на територији општине Бачка Паланке раде корекцију Хетерофорија (Egzo и Esoforije) призмама. Оптика Оculis је опремљена најсавременијим апаратима, свим тестовима који укључују и пола тестове за утврђивање Phorije и Tropije.

Едукациjа стечена у Innsbrucku на Академији оптометрије по Германским методама утврдивања диоптрије је помогла да многи пацијенти који су показивали знаке поремећаја у видном систему реше тегобе правом корекцијом.

ЗОРА ШАРАЦ
Оптометриста Више Аустријске школе HTL Colleg optometrie Hall Insbruck и Природно математичког факултета департмана за физику. Представник Србије у Европском савету оптике и оптометрије (ECOO). Наша ординација је опремљена по највишим европским стандардима. 

Oculis такође има двадесеттогодишњу сарадњу са офталмолозима, специјалистима за децу и лечење болести ока.

ДР АНТОАНЕТА ЈАРЕДИЋ
Завршила Медицински факултет Универзитета у Београду. Специјалиста офтамологије од 1993. до 1997. године на Институту за очне болести у Београду. Стално запослена у Специјалној болници за микрохирургију ока Зенит од 2007. године. Члан је лекарске коморе Србије, Српског лекарског друштва и Европског удружења контактолога.

Такође прегледи су употпуњени офталмоскопијом (прегледом очног дна) као и мерењем очног притиска.

Едукација на пољу оптометрије се наставила на Прир. математичком факултету на Департману физике, смер Оптометрија у циљу додатне специјализације у одређивању диоптрије.

СЕВЕРИНА ДОБРОЈЕВИЋ

Специјалиста за одређивање диоптрије са Природно математичког факултета у Новом Саду.

База података Оптике Оculis броји неколико хиљада задовољних клијената који су препознали висок квалитет рада, посвећеност послу и пословање по највишим стандардима.


Оптика Oculis пуне 32 године води бригу о здравом и оштром погледу својих клијената у своје три локације у Бачкој Паланци, Сремској Каменици и Бачу.

Нудe вам велики избор оквира од мање познатих брендова који су јефтинијих, до познатих брендова као сто су Ray Ban, D&G, Armani..
У њиховој понуди су и диоптријска стакла и контактна сочива свих домаћих и страних произвођача.


Контакт: 

Бачка Паланка – Тржни центар Сити – 021/750-301

Сремска Каменица – Мишелук 4/2 – Телефон: 069/750-150

 Бач – Трг Маршала Тита 17 – Телефон: 021/772-062


Прочитај више:

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here