15. Мини Олимпијада Удружења за помоћ МНРО

Бачкопаланчанима пето место на 15. Мини Олимпијади Удружења за помоћ МНРО АП Војводине

У суботу (01.06.), на теренима и у дворишту Гимназије „Душан Васиљев“ и Средње економско-трговинске школе у Кикинди одржана је 15. Мини Олимпијада Удружења за помоћ ментално недовољно развијеним особама (МНРО) АП Војводине.


Такмичило се у шест дисциплина: котрљање лопте између чуњева, скакање у обруче, бацање кугле у даљ, суножно скакање, одбојка и надвлачење конопца.

Од укупно 16 општинских удружења, Удружење за помоћ МНРО Бачка Паланка освојило је пето место. Важно је напоменути да је ово први пут да се бачкопаланачко Удружење пријавило на овакво такмичење.

„Заиста смо показали како се то ради заједничким трудом, тимским духом и борбом до самог краја овог напетог такмичења. Исто тако, кроз смех и забаву смо плесали и певали са осталим удружењима, склапајући пријатељства која ће трајати дуго,“ изјавио је Слободан Мићић, члан Удружења.

С обзиром на то да се оваква Мини Олимпијада одржава сваке године у другом граду, бачкопаланачко Удружење је мотивисано и има жељу да у будућности буде домаћин овог спортског догађаја који подстиче заједништво и тимски дух.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here