230.000 динара на „Фијакеријади“ у Товаришеву за Божидара Радојчића

Браво за организаторе "Фијакеријаде" у Товаришеву и људе доброг срца!

ТОВАРИШЕВО – У недељу (16.06.) је одржана трећа по реду „Фијакеријада“ која је и овај пут имала химанитарни карактер. Ове године се прикупљао новац за њиховог младог суграђанина Божидара Радојчића.


На трећој по реду „Фијакеријади“ у Товаришеву, прикупљено је 230.000 динара за операцију једанаестогодишњег Божидара Радојчића. Сви људи доброг срца који желе да помогну Божидару могу да пошаљу СМС поруку 261 на број 3030.

Како смо сазнали од Божидарове мајке, Гордане Ранисављевић, Божидар има 11 година и болује од целебралне парализе.

„Божидар је до сада лечен матичним ћелијама, међутим како је појавио Корона вирус, ми смо морали да зауставимо лечење због смрти човека који нам је био спона са болницом. У задњих годину дана добио је исчашење оба кука са деформитетом карлице, па лекари саветују да се уради операција, јер ће временом дете трпети све веће болове“, рекла је Гордана Ранисављевић за портал БАП ВЕСТИ и захвалила се свим људима добре воље, као и пријатељима из села и њеним школским друговима који су јој до сада помогли.

Божидару је за саму операцију неопходно 900.000 динара, као и додатни новац за постоперативни опоравак. Операцију ће обавити доктори из Русије, а она ће се обавити и Србији.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here