Подела прехрамбених и хигијенских пакета социјално угроженим породицама

Овим делима наглашена је важност хума​ности као основне вредности која треба да нас повеже и инспирише на чињење добрих дела.

Овогодишњи слоган Светског дана Црвеног крста и Црвеног полумесеца и „Недеље Црвеног крста“ који се обележавају од сутра до 15. маја гласи „Сачувајмо хуманост”. Циљ кампање је да повеже људе кроз једноставна дела хуманости, да их позове и подсети да могу својим гестом, делом, добром вољом учинити свет хуманијим и бољим местом за живот и уједно се осећати испуњено.

-Трудимо се да све што чинимо током целе године буде хумано – истичу из Црвеног крста Бачка Планка. 
Подела прехрамбених и хигијенских пакета социјално угроженим породицама није могла бити изузета из Недеље Црвеног крста. Приликом посете породицама са слабијим материјалним стањем тим Црвеног крста Бачка Паланка разговарао је са породицама о њиховим проблемима и потребама.
-Увек, када смо у могућности, трудимо се да обиђемо што више таквих породица, истичу из Црвеног крста.
Овим делима наглашена је важност хума​ности као основне вредности која треба да нас повеже и инспирише на чињење добрих дела. Кроз активности попут дистрибуције прехрамбених и хигијенских пакета социјално угроженим породицама, Црвени крст Бачка Паланка настоји да пружи подршку онима којима је то најпотребније. Ово показује посвећеност организације очувању људског достојанства и пружању помоћи онима којима је то најпотребније.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here