У Грчкој је нестао младић из Бачког Петровца

Од 13. маја му се губи сваки траг

Иван Штрба (39) из Бачког Петровца налазио се као гост на Светој Гори, одакле је отишао 13. маја. Од тог дана, према писању портала Prototema, нестао је без трага. Тог дана му је истекла и боравишна виза за Свету Гору.


Иван Штрба

Конзулат Србије тражио активирање Силвер алерта
У саопштењу грчког Lajflajna, сајта који се бави несталим особама, наводи се да је он на Светој Гори боравио сам, преноси Блиц.

Дошло је до нестанка одрасле особе са подручја Свете Горе. Иван Штрба, 39, нестао је са подручја Свете Горе 13.05.2024. Тражени је боравио као посетилац на Светој Гори, одакле је отишао 13. 05. 2024. године због истека боравишне дозволе. Од тада му се губи сваки траг.

 

GRAMMI ZOIS обавештен је од стране Генералног конзулата Републике Србије да је затражио активирање SILVER ALERTA Social Alert, 21.05.2024. увече и након прикупљања потребних пратећих докумената активиран је СИЛВЕР АЛЕРТ Социал Алерт, за мобилизацију свих за његово проналажење. Његов живот може бити у опасности.“, наводи се у саопштењу, уз додатак да сви који знају нешто о Штрби, могу да се обрате служби Силвер Алерт или националној кол линији у Грчкој на броју 1065.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here