Историјски успех Парожана

Реванш сусрет баража за попуну Војвођанске фудбалске лиге – „Север“

У уторак (19.06.), у Томиславцима се одиграла друга утакмица баража за попуну Војвођанске лиге (север), где је Будућност из Парага и поред минималног пораза успела да се домогне пласмана у виши ранг такмичења, захваљујући победи у првој утакмици у Парагама.

 Томиславци – Будућност“ (П)  1:0 (1:0)  

Домаћи фудбалери су брзо дошли у вођство од 1:0, већ у 14. минуту. Међутим, испоставило се на крају да је то и коначан резултат ове утакмиоце.

Парожани су након колосалне победе од 6:0, протекле суботе у првој утакмици баража на свом терену, и пораза у реваншу од 0:1, више него заслужено постали нови чланови Војвођанске лиге, група „Север“.

Ово је најверћи успех клуба из Парага у његовој историји, клуба који је званично основан 1980. године, али се и пре званичног осивања такмичио углавном, на турнирима, под именом „Расинг“.


Томиславци, Игралиште ФК „Томиславци“, гледалаца око 100, судија Никола Ђурић, стрелац, Билбија у 14. минуту. Жути картони, Бакић, Пјевач и Јакаб („Томиславци“).

Томиславци: Онхаус (Ившић), Недић, Тресиглавцић (Јакаб), Ђумић (Косановић), Барна, Миловановић (Сакраџија), Пјевач, Новаковић (Шарић), Бакић, Сивчевић, Билбија.

Будућност: Ивановић (Петковић), Радаковић (Ј.Баћанов), Мустафовић, С.Јелић, Н.Јелић, Гајдобрански (Живић), Тривуновић, Стокић (Стојковић), Дорословац, Недељковић, Јандрић.

М.Ђ. Кременовић

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here