Милец: „На слатким сам мукама“

Данас у Парагама утакмицa баража за попуну Војвођанске лиге „Север“

Прва, од две утакмице баража за попуну Војвођанске лиге “Север“, биће одиграна данас (15.06.) у Парагама између домаће „Будућности“ и „Томиславаца“. Њен почетак је предвиђен за 17 сати и 30 минута. Ко ће имати више успеха у првом мечу, знаће се након завршетка овог сусрета, а наде у успех полажу играчи обеју екипа.

– За ривала имамо екипу која је у протеклој сезони 2022– 23., успела да уђе у Подручну лигу Суботица. Дакле, након само једне сезоне проведене у ПФЛ Суботица, екипа из Томиславаца покушаће да се пласира у Војвођанску лигу „Север“. „Томиславци“ су на крају тек завршене сезоне у ПФЛ Суботица заузели друго место, одмах иза „Искре“ из Куцуре. Након што сам се распитао, усапео сам сазнати да у редовима нашег данашњег противника игра један веома добар млади играч, Тресиглавић. Међутим, због повреде, његово учешће у екипи, у данашњем сусрету, је под знаком питања. Из екипе ће, по информацијама које имам, изостати штопер, мислим да му је презиме Миловановић, јер му је пукла тетива. У нападу нашег противника један од најопаснијих је лево крило Барна. Од њега прети велика опасност као и од капитена, предњег везног играча. Голман им је доста млад, има осамнаест година. Одбрана је лошији део екипе из Томиславаца. Што се нас тиче, ми смо спремни, проблема немамо са повредама као ни са играчима који имају картоне. Једино имамо проблем са прекобројним фудбалерима. Наиме, на списку је двадесет фудбалера, а у протокол може ући само осамнаест – каже Далибор Милец, тренер „Будућности“.

Милец исгиче, да његова екипа очекује велику подршку навијача, који ће сигурно доћи у великом броју како би подржали своје љубимце.

– Када је резултат у питању, био бих задовољан сваким позитивним резултатом. Међутим, лично мислим да би нам победа од два, три гола разлике, омогућила доста миран одлазак на реванш у Томиславце. Мислим да имамо квалитетнију екипу, у односу на нашег данашњег ривала. То ипак требамо показати на терену. Желим да истакнем, да гол у гостима не вреди дупло, тако да би се при нерешеном исходу након обе утакмице, ако до тога случајно дође, изводили пенали. Реванш сусрет заказан је у среду 19. јуна у Томиславцима. Током ове недеље сви играчи су редовно тренирали и са великим нестрпљењем очекују почетак данашње утакмице. Надам се да неће сагорети у превеликој жељи, да стигну до значајне победе у данашњој утакмици. Тактику сам одредио, као и састав екипе, али га ипак не бих јавно изнео – изјавио је за БАП вести, стратег екипе из Парага.

М.Ђ.Кременовић

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here