Селенчани славе прво место

Историјски успех клуба из Селенче

Фото: ФК Кривањ

Коло пре завршетка првенства u Међуопштинској лиги (Бачка Паланка-Бач-Бачки Петровац), фудбалери селенчанског Кривања оверили су свој улазак у Подручну лигу (Сомбор).

Кривањ – Војводина (Т) 4:3 (1:0)

Коло пре завршетка првенства, фудбалери селенчанског Кривања оверили су свој улазак у Сомборску лигу и то је историјски успех клуба из Селенче. Међутим, до победе су дошли много теже него шо су очекивали, Товаришани су водили све до 85. минута, а онда само за један минут Криваја је постигла два гола, па је почело велико славље на терену.


СЕЛЕНЧА: Игралиште Кривања, гледалаца: 300, судија: М. Милешевић(Бачка Паланка), стрелци: Карачоњи у 40.(из једанаестерца) и у 77., Љ. Јованов у 70. и Павлов у 86. за Кривањ, а Т. Николић у 62. и у 85. и М. Станојев у 83. минуту за Војводину, жути картони: Данилов, В. Јованов, Вучић (Војводина), црвени картон: А. Хашка(Кривањ) у 84. минуту.

КРИВАЊ: П. Нађ, М. Ковачевић, Карачоњи, Павлов, Алекси, Љ. Јованов, Стрехарски (С. Кончар), Д. Петровић (Гајдош), Вукмир (Добош), А. Хашка, Гајић.

ВОЈВОДИНА (Т): В. Бугарски, Данилов (Сомборац), И. Рамић, Мирковић, В. Јованов, Милованов, М. Јованов, Башић (М. Станојев), Вучић, Вујановић (Протић), Т. Николић.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here