Снежини клинци покорили лигу

Пионири „Старог града“ победници Сомборске лиге – „Југ“

Пионири бачкопаланачког „Старог града“, рођени 2009 и 2010. године, у оквиру такмичења лиге пионира Сомбор – „Југ“, освојили су прво место. Током такмичења које се одвијало у два дела – јесењег и пролећног, били су веома убедљиви и заслужено су понели епитет најбоље екипе у лиги. Вицепрвака лиге, екипу „Будућносати“ из Гложана победили су у оба одиграна првенствена сусрета.

Пре почетка утакмице баража, између сениора „Старог града“ и сомборског „Радничког“ екипи је додењен победнички пехар. Пехар је члановима екипе, уручио Раде Јелић, члан Извршног одбора ОФС Бачка Паланка.

– Ради се о талентованој генерасцији фудбалера, која је своје вредности показала током првенства у протеклој сезони. Надам се да ће они, наставити вредно да раде, како би овако добре резултате постизали и у старијим узрасним категоријама. Захвалила бих се овај пут, свима онима који су ми помогли током рада са екипом, да стигнемо до победничког пехара – каже Снежана Пецник, тренер млађих категорија у „Старом граду“.

Током протекле сезоне, Снежани Пецник у раду су помагали Рајко Ивковић и Милован Дмитровић. Снежана је упутила апел, свим будућим фудбалерима, посебно пионирима који имају од девет до петнест година, да се јаве једном од тренера како би се укључили у рад „Старог града“.

За пионире „Старог града“ су играли, Стеван Бјелош, Дамјан Кршић, Лазар Карановић, Милан Николић, Лука Немет, Ђорђе Шокчић, Виктор Петрић, Михајло Шокчић, Алексеј Петрић, Страхиња Мишков, Лазар Рајак, Михајло Брујић и Јован Урошевић.

 М.Ђ. Кременовић

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here