ММА турнир „Armmada“ уз домаће и интернационалне борце

5. јула са почетком у 21:00, у Бачкој Паланци, у спортској хали „Тиквара“

Наша најбоља ММА промоција је стигла до свог 9. издања. „Armmada“ се враћа у чувену „Тиквару“ са fight cardom који обећава фантастичне борбе! Бачка Паланка се показала као изванредан домаћин ММА турнира, па је организација овог турнира својеврстан летњи поклон публици која и те како зна да препозна квалитет.

Публика ће 5. јула са почетком у 21:00, у Бачкој Паланци, у спортској хали „Тиквара“ имати прилику да сведочи још једном истинском ММА спектаклу о ком ће се причати. „Armmada“ је синоним за изванредан fight card, доноси изузетне светлосне и пиротехничке ефекте и са сигурношћу можемо рећи да су њихови турнири раме уз раме са онима из највећих светских промоција. Довољно је да погледате на неком од њихових профила снимке и фотографије са претходних турнира и биће вам јасно да речи тешко могу да опишу то што публика доживи на турниру.

Организатори пажљиво припремају девето издање своје промоције, па су за главну борбу вечери спремили прави спектакл. Очекујемо прави рат у кавезу, а снаге ће одмерити изузетан борац, домаћи Лука Лакић, члан Family Fight Team-a, који стиже након спектакуларне победе на претходној Armmadi. Његов противник биће Кристофер Бајо, одличан шведски борац. На Armmada турниру у Бачкој Паланци гледаћемо борце из Србије, Русије, Италије, Молдавије и Хрватске. Co main event је „резервисан“ за изузетно срчаног и квалитетног борца, такође ратника из Family Fight Team, Данијела Шпољарића. Његов противник стиже из Италије, Перси Херера. Реч је о изузетно квалитетном и незгодном противнику који стиже са респектабилним скором. Домаће борце, поред Лакића, представљаће браћа Зоран и Душан Зељко, Ненад Бојовић, као и Александар Стефановић који живи и тренира у Немачкој, а током своје каријере је доживео бројне неправде. Увек је поносно представљао Србију и једва чекамо да видимо његов наступ у кавезу Armmade.

Организатори најављују fight card који ће оправдати сва очекивања и апелују на све заинтересоване да дођу на време како не би остали без места у хали, имајући у виду чињеницу да ће улаз бити слободан. За све који не буду могли да буду уживо у Тиквари, Arena Channels Group је обезбедила директан ТВ пренос за цео регион на Arena Fight каналу.

Организацију Armmada можете пратити на званичном сајту armmada.net, као и на официјелним YоуТубе и Инстаграм каналима.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here