„Вртић“ и следеће сезоне друголигаш

Стонотенисерке из Челарева оствариле циљ у протеклој сезони

У оквиру такмичења Друге лиги „Север“, СТК „Челарево“ је на крају сезоне заузело девето место. У шеснаест одиграних сусрета, остварен је биланс – четири победе, дванаест пораза.

– Наш примнарни циљ у протеклој сезони, био је да сачувамо друголигашки статус. Овај циљ смо остварили. Постигнути резултат је тим већи, када се зна да су боје нашег клуба у сезони за нама, браниле стонотенисерке које су веома младе. Ања Ступар и Сташа Балабан имају тек једанаест година, а већина осталих стонотенисерки није старија од четрнаест лета. Само је Хана Балаж мало старија. Хана ће средином јула напунити петнаест година. Убеђен сам, да наша екипа за коју годину, када стекне толико потребно искуство, неће ни у једном мечу бити аутсајдер. Ово пре свега из разлога, јер је реч о талентованим, а уз то и веома посвећеним стонотенисеркама. Посебно бих истакао Хану Балаж, која је у протеклој сезони седма на ранаг листи најбољих кадедткиња Србије. Нашу екипу сачињавале су стонотенисерке из Челарева које ћемо настојати да држимио на окупу и током наредних сезона. Верујем да ћемо у томе успети јер нам је то један од примарних циљева у клубу – каже Драган Балабан, тренер женске екипе СТК „Челарево“.

На мисао тренера Балабана, надовезао се Небојша Балаж, председник клуба из Челарева.

– Прави бисери нашег клуба су чланице наше женске екипе. Без сумње, реч је о веома талентованим стонотенисеркама, пред којима је лепа будућност. Међутим, ако желе и даље да напредују, а сигуирно да желе, биће неопходно да у годинама пред нама, раде још више. Ја сам убеђен да ће оне оправдати наша очекивања, и да ће достојно репрезентовати наш клуб и наше место у наредним такмичарским сезонама – истиче Балаж.

У минулој сезони за СТК „Челарево“ играле су, Андреа Шулц, Ања Ступар, Сташа Балабан, Лена Кнежевић, Софија Пазман, Хана Балаж и Софија Чубрило.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here