Вече отворених врата у Гимназији „20. октобар“

Гимназија "20. Октобар" припремила је посебан догађај за све ученике осмог разреда.

БАЧКА ПАЛАНКА – У циљу да приближи своје образовне програме и ваннаставне активности будућим ученицима, Гимназија „20 октобар“ организује вече отворених врата, у уторак 22 маја са почетком у 18 часова.


Сви осмаци који се одазову позиву имаће прилику да се такмиче у квизу знања, гледају кроз микроскоп, програмирају, изводе научне експерименте, играју шах, певају и цртају. Овај разнолик програм осмишљен је тако да сваком посетиоцу пружи могућност да се упозна са различитим аспектима гимназијског живота и открије своје таленте и интересовања.

По доласку, ученици ће моћи да пријаве своје екипе за мини турнир у баскету, три на три. Ово је сјана шанса за све љубитеље спорта да покажу своје вештине и такмиче се у пријатељској атмосфери.

Ученици гимназије ће дочекати госте и усмеравати их током вечери. Истовремено, родитељи заинтересовани за упис своје деце у гимназију позвани су да дођу у плаву салу, где ће имати прилику да разговарају са ученицима и наставницима. Ово је одлична прилика да се добију све потребне информације о програмима и методама наставе, као и о ваннаставним активностима које нуди гимназија.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here