Александра Радовић: Србија више нема шта да тражи на Евровизији!

Поп певачица je изнела свој став

Након Слобе Радановића који је изјавио да се нада да Србија више никад неће имати представника на Евровизији, и Александра Радовић изнела је сличан став.


– Евровизију… Евровизију сам погледала Теyа Дору, наравно, и пар неких аутора, али генерално мислим да то више није такмичење на којем ми имамо шта да тражимо. То је неко моје мишљење – рекла је Александра и додала да мисли да се ту више уопште не ради о музици, него да се посебност постиже на потпуно други начин.

На питање шта мисли о победнику и да је реч о представнику Швајцарске, Александра није желела да износи став. – Немам коментар! (смех) – рекла је Александра на промоцији Јелене Томашевић, за домаће медије.

Подсетимо, Слоба је након Евровизије 2024 рекао: – Евровизија је још веће смеће, још више стојим иза тога… Ове године је постала дно дна. Сервирају нам сатанизам, Содому и Гомору, све што се појавило на том такмичењу не ваља, то је накарадно такмичење, да исперу мозак нашој деци и омладини. Све је то смеће и надам се да више никад нећемо имати представника тамо, на тој Евровизији, и да, мушкарци који носе сукње, нису мушкарци… – рекао је Слоба у мају 2024. године за телевизију „Е“.

1 коментар

  1. Svako, na žalost, ima pravo na mišljenje, kao, na žalost, i pravo glasa… „то је накарадно такмичење, да исперу мозак нашој деци и омладини.“ – reče izvesni Sloba (ko li je pa to?)… Eh, Slobo, Slobo, slobodo, pa ima li ikoga na zemaljskoj kugli ko više ispira mozgove ljudima od crkava?!? I, šta ćemo sad? – što reče Konstrakta…

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here