Пас изуједао дете у току фудбалске утакмице у Новој Гајдобри

Најновија вест!

НОВА ГАЈДОБРА – Пред сам крај утакмице Подручне лиге (Сомбор) између домаћег Сокола и ФК „Кула“ дошло је до инцидента, када је напуштен пас на улазу на стадион напао и ујео десетогодишњег дечака (Н.Ј.).


Дечак је пред крај утакмице изашао испред стадиона, када га је пас напао и ујео у пределу листа. Уплашеног дечака су брзо одвојили од пса. Он је превежен у Хитну службу Дома здравља у Бачкој Паланци где је збринут и сада се осећа добро.

Посебно желимо да похвалимо брзу и професионалну реакцију Славка Ћурчића, запосленог у  Јавном комуналном предузећу „Комуналпројект“ у азилу за псе, који се налази на свега неколико стотина метара од стадиона. Славко је брзо стигао на место догађаја и уз подршку комесара за безбедност на утакмици, полицајаца и неколицине грађана успео да ухвати пса.

Славко Ћурчић

Како сазнајемо од нашег извора, ово није први пут у Новој Гајдобри да је дошло до напада напуштених паса на становнике овог места. Како он каже, из разлога што се азил за псе управо налази у Новој Гајдобри, неодговорни власници паса, који желе да их се реше, дођу у Нову Гајдобру и тамо само пусте пса.

„Напуштених паса у Новој Гајдобри је пуно и често смо звали надлежне да реше овај проблем. Није решено, а данас је пас напао и повредио дете“, каже наш извор.

1 коментар

  1. U centru Bačke Palanke „operišu“ dva psa…jedan crn i jedan beo. Danima su u centru grada i samo je pitanje dana kada će nekoga povrediti. Posebno su agresivni na vlasničke pse koje građani vode na povici kroz grad. Nadležni, naravno, ne reaguju…

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here