Најуспешнијима подељене награде

Одржан турнир у малом фудбалу за пионире 21. Меморијал „Ђорђе Марковић – Партизан 2024.“

Поделом награда и признања најуспешнијима, у Бачкој Паланци је окончан турнир у малом фудбалу, који је након четворогодишње паузе, окупио двадесет седам екипа, сврстаних у четири узрасне такмичарске групе. Пауза је уследила због пандемије корона вируса и реновирања терена у Блоку „Партизан“, где су утакмице одигране.

У најмлађој такмичарској групи (2015 – 2016.), наступиле су четири екипе. Титулу победника освојио је састав, „Паланчки Бразилци“ који је у финалу савладао „Војводину Товаришево 2015.“. У утакмици за треће место, „НПГ гипс“ је био бољи од „Фортуне“ и на тај начин стигао до освајања треће позиције на турниру. Победничка екипа је играла у саставу, Огњен Галић, Матеја Пуђа, Вук Кашиковић, Јован Полић, Урош Крнетић, Реља Васић, Михајло Панић и Зоран Вујевић.

Паланачки Бразилци

У узрасној категорији (2013 – 2014.), учешће је узело пет састава, а победнички пехар подигла је екипа „Жикс карго“, која је у финалном мечу била боља од „Војводине – Товаришево 2013“. У утакмици за треће место „Мрњау деца“ су победила Агенцију „Били плус“, па су на тај начин стигли до освајања треће позиције. За екипу „Жикс карго“ су играли, Филип Митић, Никола Мучибабић, Балша Буква, Лазар Краљ, Вукашин Стојановић, Петар Тешановић, Бранислав Стојановић, Лука Веселиновић, Вук Влаисављевић, Владимир Грбић.

Жикс карго

Екипи под називом, „Лукс шугар“, припало је ласкаво признање победника у узрасној групи 2011 – 2012. У овој узрасној групи, било је седам екипа. На друго место пласирала се екипа „Ревах плус“, док су треће место освојили чланови састава „Обровчани 46.“ Победнички састав чинили су, Страхиња Буквић, Милош Јерковић, Михајло Жарковић, Ђорђе Јовић, Жељко Киш, Лука Радмиловић, Јован Миленковић, Стефан Новак и Миленко Жарковић.

Lux sugar

У најстаријој узрасној категорији (2009 – 2010.), наступило је једанаест састава, а најуспешнији је био састав, Маркет „Бара“ из Обровца. Обровчани су у финалном мечу победили Оптику „Окулис“. На треће место пласирала се екипа „Интеромега“. За победничку екипу су играли, Вук Војновић, Милош Медић, Вук Бошњак, Милан Тркуља, Димитрије Радивојков, Младен Мишковић и Радован Радивојков.

Маркет „Бара“

По завршетку финалних утакмица, члановима трију најбоље пласираних састава, у све четири узрасне категорије, додељене су медаље и пехари.

Све утакмице на турниру водиле су судије, Милош Дражић, Немања Малић и Петар Дражић. Техничка организација, била је поверена ФК „Крила Крајине“. Турнир је сваког од осам одржаних такмичарских дана, у просеку пратило између 150 и 200 гледалаца.

М.Ђ.Кременовић

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here