Два злата, сребро и бронза за „Меркур“

На турниуру уличне одбојке (Street volley) одржаном у Апатину

Градски трг у Апатину, био је минуле суботе место на коме је одржан турнир уличне одбојке. Ово такмичење окупило је преко 1500 одбојкашица и одбојкаша, који су наступили на преко четрдесет борилишта, односно, терена.

„На највећем турниру ове врсте у региону, чланице Одбојкашког клуба „Меркур“, оствариле су запажен резултат. Наиме, наступајући за наш клуб, освојиле су пехаре и медаље, али и једно појединачно признање. Постигнути резултат још више добија на значају и пажњи, када се зна да је остварен у конкуренцији са српском одбојкашком елитом. На такмичењу у Апатину, учествовале су екипе Визуре, Спартака из Суботице, НС волеј тима. Оствареним резултатом, одбојкашице нашег клчуба су још једном показале да марљив рад, посвећеност и упорност, увек на крају донесу добар резултат“, каже Никола Ковачевић, председник ОК „Меркур“.
Одбојкашице клуба „Меркур“, биле су апсолутно доминантне у генерацијама 2013. и 2015. Сребрне медаље, припале су Меркуровим одбојкашицама рођеним 2014, док је бронзано одличје освојила екипа Меркур 2, у конкуренцији одбојкашица рођених 2013. године. Још једно признање отишло је на адресу бачкопаланачког Меркура. Чланице екипе овог клуба, генерацији 2013, Елена Жубори, проглашена је најбољом у својој узрасној категорији и више него заслужено припао јој је ласкави епитет – МВП играчице за генерацију 2013.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here