Позив за будуће одбојкашице: Упис у ОК „Меркур“ је отворен

Позив све девојчице рођене 2012. и 2013. године и млађе да се придруже Одбојкашком клубу "Меркур" из Бачке Паланке!

213

Oдбојкашки клуб „Меркур“ је клуб са најдужом традицијом играња одбојке у општини Бачка Паланка. Основан је 1948. године, а 20 година клуб је наступао у оквиру Друге савезне лиге старе Југославије. У периоду од 1993 до 1997. године клуб је наступао у Првој Б лиги. Од 2004. године клуб је проширио своје активности и на женску одбојку.


Уколико желите да будете део нашег тима, чекамо вас понедељком у 20х у малој сали у Спортској хали Тиквара. Дођите да се упознамо.

Данас ОК „Меркур“ у женкој одбојци ради са три селекције:

  • Сениорска наступа у Првој војвођанској лиги
  • Предпионирска наступа у Првенству Војводине за млађе категорије
  • Понирска наступа у Првенству Војводине за млађе категорије

Посебну пажњу клуб посвећује раду са млађим категоријама, а за рад са најмлађим чланицама клуба је задужена Марија Мајкић, врсан тренер и педагог.

Опрему за тренинг добијате бесплатно! 

АКТУЕЛНО У КЛУБУ – Упис девојчица 2012 i 2013. годиште и млађе

Контакт телефон за упис

064/2840348 

Оснивач клуба ОК „Меркур“ је покојни Дражен Медан, који је био и први тренер мушке екипе ОК „Меркур“ из Бачке Паланке. Заједно са Пејовић Владимиром, Предрагом Баљем и пок. Јованом Кнежевићем водио је клуб и радио на унапређењу и омасовљавању одбојке у Бачкој Паланци. Учествовао је у стварању фузије одбојкашких тимова ОК „Мегала“ из Бачке Паланке и ОК „Партизан“ из Бача која је допринела да мушка одбојка не замре у тим местима. Данас клуб води Никола Ковачевић. 

Тренинзи се одржавају у Спортској хали Тиквара у Бачкој Паланци. 

Придружите нам се и будите део наше одбојкашке породице! За све информације и уписе, контактирајте нас на следеће бројеве телефона:

0604300197 – Милица Филиповић 

0642840348 – Марија Мајкић 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here