Пицерија BOX-Три године одличних укуса, а сада са новим специјалитетима (ВИДЕО)

Већ три године фантастична пицерија BOX у Бачкој Паланци доноси нам невероватне укусе и кулинарске ужитке. BOX је постао прави хит међу свима нама, припремајући за вас квалитетне и веома укусне пице, буритосе, сендвиче, калцоне, оброк салате, колаче и од скоро освежавајуће воћне салате.


Оно што их издваја од других јесте Palanačka pizza чији је руб пуњен сиром, која је освојила срца многих наших суграђана.

„BOX“ достава на кућну адресу: 061/20-666-33

Поред сланих и слатких пица, у понуди имају и буритосе, сендвиче, калцоне и све се припрема од пица теста и веома је укусно. За оне који воле нешто „лакше“ оброке, ту су салате – пилећа, цезар и туна салата за понети, као и посне производе – пицу, сендвич и бурито.

Бурито који осваја при првом залогају

Ново у понуди: Воћна салата и Spanaćo pizza

Са преко 20 врста пица, BOX увек изненађује нечим новим. Сада вам представљају њихову најновију креацију – пицу „Spanaćo“ која садржи јаје, спанаћ, сланину и бели лук! Већ од данас, можете је поручити и пробати. Сваки залогај је права сензација за ваша чула!

Акција за труднице која траје до краја године!

Али, у BOX увек мисле на своје драге суграђане. Све труднице могу током целе 2024. године да уживају у бесплатном парчету пице! Заиста диван начин да покажу бригу и љубав према онима који доносе нови живот на свет.

„Квалитет јуче, квалитет данас, квалитет сутра.“ – BOX

Адреса: Бачка Паланка, Шафарикова 61 (преко пута аутобуске станице)

Телефон за доставу: 0612066633

Facebook: Picerija Box

Instagram: boxpalanka21

Радно време пицерије „BOX“: Сваког радног дана 08-22 часa, петком и суботом до 23 часа.

Могућа је достава на кућну адресу.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here