Ћевабџиница Бањалучанка – Укус који се памти, традиција коју поштујемо

2163

На познатој локацији у Бачкој Паланци, унутар Занатског центра Сити, налази се место које је права оаза за љубитеље укусног роштиља – ћевабџиница Бањалучанка. Са преко тридесет година искуства, ово место је незаобилазна дестинација за све који желе да уживају у врхунским ћевапима и роштиљу у ширем региону.


Од својих почетака 1986. године, Бањалучанка је успела да одржи висок стандард квалитета хране и непревазиђен укус. Тајна њиховог успеха лежи у оригиналној рецептури која се пажљиво чува и преноси с колена на колено.

Сваки залогај је права експлозија укуса и призива традиционалне ароме Балкана.

Бањалучанка – Традиција, квалитет и укус на једном месту.

У њиховој квалитетној понуди можете пронаћи, не само савршене ћевапе од 100% јунећег меса, већ и друге укусне специјалитете са роштиља. Пљескавице, бело месо, ражњићи – само су неки од избора који ће задовољити све ваше жеље. Бањалучанка вам нуди и укусни помфрит и традиционалну лепињу, као и разне салате које употпуњују ваш оброк. Било да преферирате шопску, мешану, парадајз или купус салату, сваки залогај ће бити савршен спој роштиља и освежавајуће салате.

Али то није све! Ускоро ће Бањалучанка увести нови мени који ће вам омогућити да уживате у Бањалучком и Сремском доручку. Ова нова понуда ће вас одушевити разноврсним традициналним укусима, за почетак дана на прави начин.

Уз богату понуду хране, Бањалучанка вам такође нуди широк избор алкохолних и безалкохолних пића. Без обзира да ли желите да се освежите хладним пивом или да уживате у богатству укуса безалкохолних напитака, ово место ће задовољити сва ваша очекивања.

Да би ваше искуство било још пријатније, Бањалучанка планира проширење своје летње баште. Опуштајућа атмосфера и рустични дизајн овог локала, изграђеног од дрвета у традиционалном стилу, стварају јединствену атмосферу која ће вас одвести на путовање кроз традицију и аутентичност.

Уз Бањалучанку, не само да ћете уживати у врхунском укусу роштиља, већ ћете добити и прилику да се уроните у дугу традицију, квалитет и оригиналност. Посетите ћевабџиницу Бањалучанка у Занатском центру Сити у Бачкој Паланци и доживите гастрономски доживљај који ће остати урезан у вашем сећању.

Уколико желите да уживате у специјлитетима Бањaлучанке у свом дому, можете поручити доставу преко сајта Do tebe и за тили час укусна храна стижу на вашу адресу. (територија Бачке Паланке)


Понедељак-Субота : 08:00 – 22:00

Контакт телефон: 021 60 42 421

Достава: dotebe.rs

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here