DoTebe: Прва мобилна апликација за доставу хране у Бачкој Паланци

DoTebe доноси твој омиљени оброк на праг.

DoTebe је служба за доставу хране које успешно послује од августа 2022. године у Бачкој Паланци. DoTebe већ неко време доноси укусне оброке из локалних објеката директно на ваш праг, а сада су вам спремили и новине.


Ова екипа младих људи померила је границе и развила нешто сасвим ново у Бачкој Паланци што никада није било – пружили су вам луксуз да у кратком времену, по повољној цени у вашем дому имате оброк који желите из локалних ресторана. И то у Бачкој Паланци!

Како поручити?

Уколико имате Android телефон, посетите Google Play и пронађите DoTebe апликацију, или App Store уколико је ваш телефон Iphone и скините апликацију. Након скидања апликације потребно је да се региструјете, или уколико имате налог, пријавите се.

Након уласка у апликацију приступате понуди локала и ресторана на платформи за доставу. Изаберете артикле које желите, потврдите поруџбину и након тога можете да пратите своју проуџбину која ће у накраћем периоду бити на вашој адреси.

Како функционише достава?

Достава се врши у кругу од 10 километара. Време доставе оброка на вашу адресу од момента поруџбине може варирати, али тим DoTebe вам пружа информације о прихватању поруџбине и предвиђеном времену доставе. Осим тога, како најављују у плану су и унапређења, укључујући опцију заказивања поруџбина за одређени дан. 

Како се достава наплаћује?

Достава се наплаћује према удаљености, с километражом која се мери од добављача до ваше адресе. Цена доставе је 130 динара за први километар, а сваки следећи километар додатних 70 динара. Али, ако наручите више од 800 динара, остварујете попуст на доставу, с ценом од 110 динара за први километар и додатних 60 динара за сваки следећи.

Шта су ново спремили за вас?

DoTebe је пустио прву апликацију за доставу у Бачкој Паланци. Апликација за телефон омогућава корисницима лаку и брзу поруџбину путем iOS и Андроид платформи. За најновије информације и изненађења пратите њихове друштвене мреже, а чекају вас занимљиве акције укључујући и наградне игре с фантастичним наградама попут карата за утакмице и поклон картица.

DoTebe није само услуга доставе хране, већ и искуство које се непрестано унапређује како би задовољило ваше потребе за доставом.

-Сва правна лица која су заинтересована за сарадњу са Службом за доставу могу да их контактирају путем маил адресе: [email protected] или телефоном на број 066 66 700 64

Радно време:

Радно време доставе DoTebe је сваког дана од 08 до 23 часа.

Локација:

Трг Братства Јединства 30-32, Тржни центар „Мозаик“, Бачка Паланка

Како поручити:

Сајт за доставу: dotebe.rs

Кликом на слику скидате апликацију на телефону:

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here