ОК „Warrios“ донео две златне медаље у Бачку Паланку

У веома великој конкуренцији

АПАТИН – У суботу (01.06.), на Градском Тргу у Апатину, одржан је „Street Volley“ турнир са преко 440 екипа међу којима је био и ОК „Warrios“ из Бачке Паланке. Ово је најмасовнији турнир у региону, а сигурно и на Балкану, у коме је учествовало преко 2500 дечака и девојчица. Треба напоменути да је оборен рекорд посећености. Учествовали су клубови из целе Србије, Босне и Хрватске.


На овом такмучењу ОК „Warrios“ је узео учешће са четири екипе – 2011, 2012, 2012 и 2014. годиште, а девојчице узраста 2011. и 2012. годиште су освојиле злато.

„Обзиром да смо и овај турнир, као и претходни у Гајдобри, на жалост посетили некомплетни, резултат који смо постигли на овом турниру је и више него сјајан. Никад боље организован турнир који је окупио на једном месту преко 2500 деце је стварно невероватна бројка. Доказали смо да можемо јако пуно, што су ове две генерације и оправдале најсјајнијим одличјем“, изјавио је тренер Давор Каракашевић.

Појединачна признања:

Најбољи играч међународног „Street Volley“ турнира у категорији 2011. годиште је  Мира Миловац, најбољи техничар међународног „Street Volley“ турнира у категорији 2011. годиште је  Теодора Каракашевић, најбољи играч овог турнира у категорији 2012. годиште је Ања Карас, док је најбољи сервер мећународног „Street Volley“ турнира у категорији 2012. годиште Лена Пилиповић.

Оно што предстоји овим девојчицама је турнир, 15. јуна у Обровцу, као 11. WARRIORS CUP који се у Бачкој Паланци организује сваке године крајем јуна и са њим се завршава сезона 2023/24.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here